Johan Derksen: ‘Ali B veel vaker agressief bij The Voice of Holland’

0

De woedeaanval van Ali B richting Waylon bij The Voice was geen uitzondering. Volgens Johan Derksen gedraagt knuffelmarokaan Ali B zich veel vaker agressief gedraagt achter de schermen van The Voice of Holland.

In een uitgelekte video is te zien dat Ali fel van leer trekt tegen zijn The Voice-collega Waylon. Zo noemt de rapper zijn collega onder meer een ’vies klein mannetje met een grote bek’. Een medewerker van de talentenjacht moest tussenbeide komen om Ali terug naar zijn rode stoel te begeleiden.


Johan Derksen beweert in Veronica Inside dat de verbale uitval van Ali B zeker geen incident is. “Ik hoor nu uit welingelichte bron dat hij heel regelmatig dit soort woede-aanvallen heeft. Ik zit ook naar die Waylon te kijken en Waylon is een jongen van: tot hier, en dan slaat ‘ie je op de bek. En die bleef de rust zelve, van: daar komt hij weer met een woede-aanvalletje.”

Het masker van Ali is dan ook keihard gevallen, vindt Derksen. “Dit was toch die man die altijd riep: ‘Ik ben aan het verbinden’? Het is gewoon een ontzettende hork, joh. Een geweldige paardenl*l. Al die mensen die op die stoelen zitten kunnen wat, behalve hij. Hij kan helemaal niks, behalve verbinden.”


Derksen is helemaal klaar met Ali. “Ik word een beetje moe van Ali. Het is een over het paard getild mannetje, dat zichzelf ongelooflijk overschat met die rare rappies van hem.”