JOCHEM MYJER en Marloes gaan in liefde uit elkaar 

0

(Beeld: Instagram)

Na een relatie van 16 jaar gaan Jochem Myjer en Marloes Nova, zoals ze het noemen,  ‘in liefde uit elkaar’. De cabaretier en voormalig Soulvation-zangeres trouwden in 2017 en hebben een zoon, Melle, en dochter, Limoni.


“We geloven dat onze zielsverwantschap in deze vorm beter tot zijn recht komt”, schrijft Myjer op zijn social media, waar hij ook laat weten dat hij en Nova “al enige tijd geleden” uit elkaar zijn gegaan.

De twee hebben een zoon, Melle, en dochter, Limoni. “We hebben er alle vertrouwen in dat we allebei onze weg zullen vinden, zodat wij en onze kinderen zo gelukkig mogelijk verder kunnen leven, gescheiden, maar ook voor altijd samen. Om in alle rust te kunnen wennen aan ons nieuwe leven hebben Marloes en ik besloten dit niet eerder dan nu met jullie te delen.”


Myjer en Nova waren sinds 2006 samen. In december 2009 vroeg de cabaretier de zangeres, die hij altijd zijn leidinggevende noemde, ten huwelijk tijdens een voorstelling in Carré. De twee gaven elkaar in 2017 ‘stiekem’ het jawoord. Ze gaven destijds een feest om hun 40-jarige verjaardag te vieren, maar dat liep uit op een bruiloft.