Pagina titel ...
woensdag, april 8
Jennifer Lawrence noemt haar nieuwe huis ‘buurthoertje’

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Opmerkelijke naam…Jennifer Lawrence noemt haar nieuwe huis ‘buurthoertje’.


Bij de première deze week van van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 in Los Angeles vertelde Jennifer Lawrence (24), een van de hoofdrolspeelsters uit de film, dat zij haar nieuwe huis in Beverly Hills het ‘buurthoertje’ heeft gedoopt.

“Ik ben net verhuisd naar mijn nieuwe huis. Ik ben het nu aan het inrichten. Het was ooit het oude huis van Ellen Degeneres. Ik kocht het van Jessica Simpson’s. Het huis is als de buurthoer,” zei ze. “Ik was buiten en een meisje vertelde me ‘Ik ben opgegroeid in dit huis.’ Laat maar meisje dacht ik. Iedereen heeft in dit huis gewoond.”

Het ‘buurthoertje’dat Jennifer Lawrence deze maand kocht van Jessica Simpson kostte haar overigens 7 miljoen dollar, bijna 5.6. miljoen euro. Jessica Simpson kocht de woning in 2005 van Ellen Degeneres voor 5,3 miljoen dollar.

Het huis heeft vijf slaapkamers, vijf badkamers, een vijver, een zwembad, een bibliotheek, een sportzaal en een hele luxe keuken.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0