Pagina titel ...
vrijdag, september 25
Jennifer Lawrence noemt haar nieuwe huis ‘buurthoertje’

0

Opmerkelijke naam…Jennifer Lawrence noemt haar nieuwe huis ‘buurthoertje’.


Bij de première deze week van van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 in Los Angeles vertelde Jennifer Lawrence (24), een van de hoofdrolspeelsters uit de film, dat zij haar nieuwe huis in Beverly Hills het ‘buurthoertje’ heeft gedoopt.

“Ik ben net verhuisd naar mijn nieuwe huis. Ik ben het nu aan het inrichten. Het was ooit het oude huis van Ellen Degeneres. Ik kocht het van Jessica Simpson’s. Het huis is als de buurthoer,” zei ze. “Ik was buiten en een meisje vertelde me ‘Ik ben opgegroeid in dit huis.’ Laat maar meisje dacht ik. Iedereen heeft in dit huis gewoond.”

(Lees verder na de advertentie)

Het ‘buurthoertje’dat Jennifer Lawrence deze maand kocht van Jessica Simpson kostte haar overigens 7 miljoen dollar, bijna 5.6. miljoen euro. Jessica Simpson kocht de woning in 2005 van Ellen Degeneres voor 5,3 miljoen dollar.

Het huis heeft vijf slaapkamers, vijf badkamers, een vijver, een zwembad, een bibliotheek, een sportzaal en een hele luxe keuken.

Lees verder na advertentie

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0