Pagina titel ...

‘The Dude’ Jeff Bridges gaat kleiner wonen en verkoopt zijn huis voor $29.5 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Jeff Bridges, acteur, filmproducent, countryzanger, ‘The Dude’ uit The Big Lebowksi en de man die in een Oscar kreeg voor zijn hoofdrol in Crazy Heart heeft zijn villa in Montecito, Californië, te koop gezet voor $29.5 miljoen.


Bridges en zijn vrouw Susan kochten de villa, die staat op een stuk grond van bijna 3000m2, in 1994 van zanger Kenny Loggins, maar het paar wil nu kleiner gaan wonen nu hun drie dochters het huis uit zijn.

(Lees verder na de advertentie)

 

De koper krijgt vijf slaapkamers, vijf badkamers in Toscaanse stijl en een muziekstudio. Ook bijzonder: de wijngaard, de kas met orchideeën en zijn geliefde collectie aloë bomen.

Op het terrein ook een zwembad met kleedkamers, een buitenkeuken, twee guesthouses en een ‘rustieke speelhuisje’ toegankelijk via de loopbrug over de beek; een wijngaard; een kas voor orchideeën; wandelpaden; een lief uitziende zwembad met zijn eigen keuken, kleedkamers,

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK