JE WEET NIET WAT JE ZIET! – Johan Vlemmix betaalt ‘Versaille van Eindhoven-villa’ cash ondanks fors verlies op oude pand…

0
En dan nu over naar zijn oude huis/bedrijfsruimte
Johan Vlemmix is niet alleen ‘Oranjegek’ maar ook miljonair. Dus kocht een extravagante villa met zwembad, bioscoop en eigen gym en betaalde hij cash. En hij vond het ook niet erg dat een vroeger stulpje met een fors verlies werd verkocht…


Johan Vlemmix heeft de mooiste en grootste villa, in de volksmond als ‘Het Versailles’, van Eindhoven gekocht. Vlemmix deed goede zaken gedaan, want hij kocht de villa die eerder nog te koop stond voor € 1.350.000, voor € 950.000. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder 6 slaapkamers en meerdere badkamers. De villa staat op een stuk grond van 3600 vierkante meter. De woonoppervlakte is maar liefst 345 vierkante meter.

‘Het Versailles van Eindhoven’ beschikt over een compleet wellness gedeelte met o.a. een zwembad, een thuisbioscoop, een eigen gym en een ontspanningsruimte. Op het terrein is ook een guesthouse waar Johan zijn vrienden kan laten slapen.


Omdat Johan Vlemmix het nieuwe jaar met een compleet schone lei beginnen heeft hij al zijn spullen in de verkoop gezet. Zo verkocht hij ook zijn huis in Weert. Voor 76.000 euro, terwijl de geschatte opbrengst tenminste 115.000 euro was. “Ja, ik weet ook dat het een schijntje is. Maar de vrouw die het kocht is dolgelukkig. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik had geen hypotheek meer op het huis en ik ben blij dat het is verkocht. Zo kan ik sneller met een schone lei beginnen. Zelfs mijn kleding en mijn andere spullen staan in de verkoop,” vertrouwde hij Omroep Brabant toe.