JE HEBT NOOIT GENOEG GELD: Voor 50 euro spreekt MAXIME MEILAND een videoboodschap voor je in (en Barbie doet het voor de helft)

0

Het leven is duur, iedere euro is er en je hebt nooit genoeg geld moet Maxime Meiland denken. Kocht de Meiland-dochter zij recent nog een huis van meer dan een miljoen in Noordwijk, omdat het optrekje waar zij nu sinds afgelopen maart woont, te weinig bergruimte heeft,  ze is voor 50 euro bereid een videoboodschap voor u in te spreken. De tekst mag u zelf bepalen.

‘Maxime Meiland is een Nederlands mediapersoonlijkheid. Ze is voornamelijk bekend van het televisieprogramma Chateau Meiland waarin ze samen met haar familie gevolgd wordt in hun leven in Frankrijk. Voor het programma won de familie Meiland de Gouden Televizier-Ring,,’ zo valt op de website van Shoutout te lezen. Niets aan gelogen, maar je zou dan niet direct denken dat maxime voor 50 euro bijklust op die site door videoboodschappen in te spreken.


Voor die 50 euro spreekt Maxime 300 woorden in. De tekst mag u zelf maken. U schrijft, Maxime spreekt. Dochter Meiland is overigens niet de enige die bereid is uw videoboodschap in te spreken. een hele rits aan BN’ers kan u van dienst zijn met prijzen variëren van 25 tot 100 euro per boodschap. Voor die 25 euro spreekt Samantha, ‘Barbie’, de Jong uw boodschap in.