JAN SMIT had affaires met drie bekende vrouwen: Bridget, Maan en Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma.

0

(Beeld: CP/NPO)

De met jeugdliefde Lisa getrouwde Jan Smit wordt beschuldigd van affaires met drie bekende vrouwen: Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel en Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma.


“Herinner je je Jan zijn burn-out nog van een paar jaar geleden? Na wat ik nou toch allemaal heb gehoord, kan ik me de burn-out wel voorstellen. Deze man is drukkk 😂”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar Life of Yvonne.

Volgens Coldeweijer deden Jan en Welmoed ier jaar geleden mee aan de NPO-show De IJzersterkste. “Wat hem zogenaamd de das om had gedaan was die schaatsshow bij AvroTros, waar hij een duo vormde met Welmoed Sijtsma. Je weet wel, die van Op1. Want oh, wat hadden ze daar toch hard getraind. 👀”


Ze vervolgt: “Welmoed had al honderd jaar verkering met haar high school lover, maar blijkbaar was het vlammetje al een tijdje uitgedoofd. Jan en Welmoed trainden zeer intensief voor het schaatsprogramma, maar ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden… Sorry, inkoppertje. 😂 Vlak daarna kondigde Jan zijn burn-out aan en maakte Welmoed het uit met haar vriend… 👀”

Coldeweijer schrijft ook dat Jan Smit affaires had met Maan en Bridget Maasland. Het zou allemaal zijn gebeurd rondom tv-opnames. In het geval van Bridget betrof het De Zomer Voorbij, in het geval van Maan zou het zijn gebeurd bij Beste Zangers.