‘JAN SMIT en QUINTY TRUSTFULL betrapt achter schuurtje Koffietijd-villa’

0

(Beeld: YouTube)

Slechts nieuws vandaag voor Liza, de vrouw van Jan Smit, en Orlando, de man van Quinty Trustfull. Hun partners Jan en Quinty zijn betrapt tijdens een pikant onderonsje in de Gooise villa die jarenlang het decor was van Koffietijd.


Het is juicediva Yvonne Coldeweijer die het nieuws naar buiten brengt als een haar meer dan een half miljoen volgers haar vraagt: “Ben zo benieuwd naar Quinty Trustfull…Echt zo leuk en lief? Hoor je nooit iets over namelijk!”, merkt iemand op. Coldeweijer antwoordt met: “Dit verhaal is een golden oldie uit de showbizz, maar Quinty heeft het een keer met Jan Smit gedaan in de tuin van de Gouden Kooi-villa, achter het schuurtje. 😂 Productiemedewerkers van een programma waar ze voor aan het filmen waren hebben ze betrapt. Wel echt ages ago.”

Coldeweijer vindt Quinty overigens een aardige vrouw. “Ben vroeger een paar keer bij Koffietijd geweest als gast, toen ik Telekids nog presenteerde. Quinty is wel een aardige vrouw. Ze blijft knap omdat ze zo weinig laat verbouwen aan haar gezicht. Wel een beetje een divaatje die meid. 😜 Ze wil wel altijd dat alles goed voor haar is geregeld. Maar er zijn inderdaad ergere BN’ers.”