Jan Dulles wist het: het is een meisje en ze werd op zondag geboren

0

3JS-zanger Jan Dulles is opnieuw vader geworden. Dat het een meisje zou zijn had hij al voorspeld. net als overigens dat zij op zijn vrije zondag zou worden geboren.

Het meisje is gisteren geboren om 14.41 uur, en dat had ook geen dag eerder moeten zijn, legt Dulles uit in zijn Instagram-bericht. ‘Ik heb al die tijd voorspeld dat het een meisje zou worden. En ook dat ze niet op de uitgerekende datum (afgelopen vrijdag) geboren mocht worden want de 3JS moesten optreden vrijdag en zaterdag. ‘Zondag ben ik vrij dus dan moet ze komen’… zei ik steeds. En zo geschiedde. Donna-Maria Keuken. Roepnaam: Donna. De bevallig ging veel voorspoediger dat de vorige met James. Ze is geboren om 14:41uur vanmiddag en ze is net zo relaxed als James. Althans…. tot nu toe.


Zij dochter heeft dus nu voluit Donna-Maria Keuken gekregen, want Dulles werd geboren als Keuken. In november 2018 werd Jan voor het eerst vader, toen beviel zijn vriendin Caroline van zoontje James. “De bevalling ging veel voorspoediger dan de vorige met James. Ze is net zo relaxed als James. Althans…. tot nu toe”, schrijft Jan bij een foto met zijn jongste.