Jan Dulles over verlies drie maanden oude baby Donna: ‘Er zit een grote bak verdriet’

0

Jan Dulles heeft  in gesprek met Typhoon op het Instagram-account De Tuin van 2021 voor het gepraat over de dood van zijn drie maanden oude dochtertje Donna. “Het is heel moeilijk. Het is moeilijk. Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Zo moet je het een beetje zien.”

Jan en Caroline worden gelukkig gesteund door mensen in hun omgeving. “Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”


Jan plaatste een aantal dagen na de noodlottige dag een kort bericht op Instagram waarin hij iedereen bedankte voor alle steun. Sindsdien was het stil. “Ik heb nog niks op social media gezet, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor.”

De zanger greep daarom het interview van de 3J’s met Typhoon aan om te laten weten hoe het nu met hem gaat. “Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee.”


Jan bedankt ook iedereen voor alle lieve berichten die hij heeft ontvangen. “Ik denk dat ik honderdduizenden berichten heb gekregen.”