JAN DULLES en CAROLINE trouwen op verjaardag overleden dochtertje Donna

0

(Beeld: Screenshot Boulevard)

Jan Dulles (48) is in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Caroline. Nick en Simon en de andere 3J’s kwamen naar het stadhuis in Edam voor de plechtigheid. Een extra emotionele gebeurtenis: Jan en Caroline spraken het ja-woord uit op de dag waarop hun overleden dochtertje Donna jarig zou zijn geweest. Dinsdag riep Yvonne Coldeweijer Jan Dulles uit tot ‘megacheater.


Nog maar dinsdag riep Yvonne Coldeweijer Jan Dulles op haar kanaal Life of Yvonnne uit tot ‘megacheater. “Oh oh oh, wat leek hij de perfecte huisvader. Over Jan Dulles kan ik heel kort zijn: dit is een megacheater. Doet het echt met alles dat ademt. Dit is niet iets van de laatste tijd.”

“De cheatverhalen rondom Jan Dulles zijn niet meer op 16 handen te tellen. Dat Caroline op Facebook en Insta berichtjes stuurt naar vrouwen om te controleren wat haar man allemaal uitvreet komt ook echt veel vaker voor. Daar heb ik inmiddels nog meer screenshots van gezien.
Veel plezier met je relatie, maar schone schijn spelen met je gezinnetje naar de buitenwereld, daar trappen we echt never nooit meer in.”