JAN DE HOOP viert 69ste verjaardag zijn Coen en een bezoek aan B&B van Martijn in Thailand

0

(Beeld: CP)

Tijdens hun vakantie in Thailand bezochten Jan de Hoop en zijn partner Coen ook Martijn uit ‘B&B Vol Liefde’ op in zijn Say Cheese in badplaats Hua Hin en vierde de oud-presentator ook zijn 69e verjaardag in het land eeuwige glimlach.


De feestelijkheden begonnen gisteren al vroeg voor Jan de Hoop in Thailand, die zondag zijn 69ste verjaardag vierde. ‘Ik ben jarig vandaag. ‘Zo bij het ontbijt misschien een taartje. Wat een feest!”. En dan werd Jan de Hoop ook nog eens toegezongen door zijn zeven jaar jongere partner Coen.

Jan de Hoop, die zich geen leven zonder zijn grote liefde Coen kan voorstellen, zo liet de voormalig presentator weten in zijn column in de Margriet. Dat Coen een zeven jaar jonger is volgens De Hoop is dat alleen maar goed. ‘Als de natuur zijn loop heeft, leeft hij een stukje langer dan ik. Zonder Coen ben ik compleet verloren. Dat is niet heel stoer en misschien ook een beetje afhankelijk, maar wel waar.’ Een leven zonder zijn liefde zou Jan zich dan ook niet voor willen en kunnen stellen. ‘Ik ben erg gehecht geraakt aan hem’.


Als Coen onder het mes moet voor zijn hart vreest Jan de Hoop het ergste. De dokter had iets raars aan zijn hart gehoord en hij moest direct naar het ziekenhuis. Daar was al een kamertje voor hem ingericht. Zijn naam hing zelfs al aan de deur. Daar schrok ik erg van,”” schrijft Jan in de column. De huisarts bleek gelijk te hebben. Jan: “Er was echt iets mis. Bij een katheterisatie bleken zijn aderen verstopt te zitten. (…) De oorzaak waren slechte genen. Zijn ouders waren al hartpatiënt.”

‘Ik vergeet nooit dat hij wat onzeker zwaaide toen hij in zijn bed in de operatieafdeling verdween. Het zou volgens de chirurg vier uur duren. (…) De uren kropen tergend langzaam voorbij. Die vier uur werden er uiteindelijk zeven. Ik ben nog nooit zo bang geweest’, zo blikt de voormalig presentator terug op de dag van de operatie.