JAIMIE VAESSE: ‘Dat nare mannetje LIL KLEINE heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen’

0

Jaimie Vaes en Jorik Scholten zijn uit elkaar, maar de boedelscheiding zorgt voor nieuw leed. Lil Kleine heeft zich haar zweepje met diamanten toegeëigend.  “Die sukkel. Dat is mijn zweep. Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur.”

het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex (wee) mishandeld zou hebben. er doken op internet beelden op waarop te zien was hoe Kleine zijn toenmalige vriendin bij de haren uit de auto zou hebben getrokken en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes deed aangifte.


In de tweede aflevering van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane vertelt Jamie dat de twee aan het vechten zijn om “die kutalimentatie”. Jaimie: “Hij mag het echt in z’n hol stoppen.” Maar bij de verdeling van de spulletjes is het volgens  Jaimie niet helemaal netjes gegaan. “Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep. Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur.”

Waarom de zweet met diamanten toe diende blijft overigens onduidelijk. Jaimie Vaes stelt dat Lil Kleine nog meer waardevolle spullen van haar heeft meegenomen. “Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent, hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet”, vertelt ze over het gedrag van haar ex-verloofde. Ook stelt Vaes dat het gedrag van Jorik ‘alsmaar erger wordt’. “Maar ik laat me niet meer kwetsen of me zo behandelen.”