Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zeker tijdelijk uit elkaar: huwelijk afgelast

0

(Beeld: Instagram)

Het voorgenomen huwelijk van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes staat op losse schroeven. De twee zijn in ieder geval tijdelijk uit elkaar na het drama dat zich eind afspeelde op Ibiza waarbij Kleine zijn vriendin mishandeld zou hebben en opgepakt werd door de politie op Ibiza. Ze noemt de bewuste nacht een ‘drama’. “Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama, om het even zo te noemen. Dus ja: ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt.”


In de eerste beelden die zijn vrijgegeven van de realityserie die Jaimie maakt voor tv-zender Discovery+ vertelt ze aan haar beste vriend Koen Kardashian dat zij en haar verloofde Lil’ Kleine zeker voorlopig even niet bij elkaar zijn. “Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem…”

In de aankondiging van it tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, vanaf donderdag 15 juli te zien op Discovery+, zijn ook beelden te zien van Jaimie en zoontje Lío, zonder Lil’Kleine, die de zomer doorbrengen vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee, het is ook echt het laatste wat ik had gewild, alleen dit is wel het leven. Het echte leven”, aldus Jaimie.


De al dan niet tijdelijke breuk tussen Kleine en Jaimie is het gevolg van een incident waarbij Jaimie in een hotel op Ibiza gewond zou zijn geraakt. Volgens ingewijden verscheen Jaimie bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De rapper werd niet veel later opgepakt door de politie omdat hij haar zou hebben geslagen en verbleef twee nachten in de cel.

Het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde vervolgens de zaak omdat Jaimie geen aangifte wilde doen. In een verklaring zei het veelbesproken duo dat hun relatie pieken en dalen kende. Wat er precies op Ibiza was gebeurd vertelden ze niet.

Jaimie schrijft vandaag op haar Instagram Stories: ‘Wanneer je iemand al je liefde, je tranen en je dromen hebt gegeven… Het is moeilijk om die mensen opnieuw te geloven, maar het vertelt je dit: de mensen die je pijn doen, doen dat alleen, omdat ze nog steeds naar iets op zoek zijn. Ze willen je liefhebben, maar weten niet hoe ze zichzelf moeten liefhebben.’

Lil’Kleine heeft nog meer problemen. Zeker 17 mensen die zich hadden ingeschreven voor de Street Academy, om door Lil’ Kleine tegen een vergoeding van €2000 op het pad naar succes te worden gezet, vorderen hun geld terug zo schrijft Quote. Ze voelen zich ronduit belazerd. ‘Die hele opleiding stelde gewoon niets voor!’

De advocaat van de cursisten stelt dat ze begin juli hun geld terug willen hebben. Is dat niet het geval, dan maken ze zich op voor vervolgstappen.