Jada Borsato over overspel vader Marco: ‘Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen. Als je dan gewoon doorgaat met je relatie…’

0

Jada Borsato, de dochter van Marco en Leontine, zou vijf jaar geleden misschien nog geaccepteerd hebben als haar vriend Roeland vreemd zou zijn gegaan, maar nu ze met eigen ogen heeft gezien wat het vreemdgaan van vader Marco allemaal  te weeg heeft gebracht denkt ze daar toch anders over.

In een interview met Teenmag wordt Jada Borsato geconfronteerd met geruchten dat zij zelf vreemd zou zijn gegaan. Zij ontkent en ze weet ook heel zeker dat haar vriend nooit een affaire heeft gehad. Op de vraag of ze hem zou vergeven als hij vreemdgaat, antwoordt Jada: “Als je me dit vijf jaar geleden had gevraagd had ik gelijk ‘Ja, ja, ja!’ gezegd. Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En wat het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen. Als je dan gewoon doorgaat met je relatie…”


Het was Juicechannel die afgelopen december publiceerde dat jade in de zomer van 2021 vaak bij een vriendin in Weert was en dat zij nieuwe vrienden zou hebben ontmoet en  zou ze hebben gezegd dat zij twijfelde over haar relatie met haar vriend Roeland en dat de gevoelens voor hem ook minder werden. Ze zou ook hebben gezoend met een andere jongen uit de vriendengroep.

Jada reageerde woedend en ontkende te zijn vreemdgegaan. “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op éé iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”


haar ouders, Marco en Leontine, maakten in februari 2020 bekend na een huwelijk van ruim 20 jaar te gaan scheiden. Maar vorig jaar zomer besloten ze hun relatie toch een nieuwe kans gegeven.