JA HOOR! Barbie’s nieuwe liefde is ook de vader van haar baby: ‘Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

De nieuwe liefde van Samantha ‘Barbie’ de Jong is ook de vader van haar bijna vier maanden oude baby’tje Angelo. Samantha is inmiddels bij de vader van haar kind, die ze Gilly noemt, ingetrokken in zijn huis in Gouda. Overigens zonder baby Angelo, want die is door Jeugdzorg in een pleegezin geplaatst.

Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo,’ vertelt Samantha de Jong (31) stralend aan Story. ‘Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt.’


Tegen iedereen vertelde Barbie dat ze zwanger was van toenmalig vriend Gerrit, maar dat blijkt een leugentje te zijn geweest. Samantha in het weekblad: “I wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn. Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien.”

Dat niet Gerrit maar Gilly de verwekker van Algelo is wordt volgens Barbie ook met de dag ook duidelijker. “Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.”


na het vertrek van Gerrit kreeg Barbie weer contact met Gilly zo vertelt ze in Story. “In eerste instantie alleen telefonisch. Onze gesprekken voelden heel goed aan. Ik kon alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustrates… Dat vind ik heel waardevol. Hij kan echt goed luisteren.”

Samantha verhaalt ook enthousiast over het moment dat Gilly hun zoontje voor het eerst ontmoette. ‘Dat was heel bijzonder. Ik legde Angelo in zijn armen en het was liefde op het eerste gezicht. Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen.

Inmiddels is Samantha bij Gilly ingetrokken. Ze wonen samen in zijn huis in Gouda. ‘Het voelt heel vertrouwd en veilig. Ik weet niet of dit samewonen permanent zal zijn, maar voor nu voelt het goed om voorlopig uit mijn oude omgeving te zijn. Ik ben zo blij dat Gilly en ik samen zijn. Ik hou van hem. En hij houdt van mij. We kunnen niet wachten totdat Angelo echt weer dagelijks bij ons is. () Ik heb het idee dat het niet lang duurt voordat Angelo definitief bij me terug is. Die rechtszaak zal hopelijk snel plaatsvinden. En dan is alles zoals het moet zijn.”

Share.