Pagina titel ...
maandag, september 28
BINNENKIJKEN in het appartement van JENNIFER LOPEZ in MANHATTAN dat u kunt kopen voor 23 miljoen euro

0

Jennifer Lopez heeft haar penthouse in New York te koop gezet voor 23 miljoen euro. De zangeres kocht het optrekje in Manhattan in 2014 voor iets meer dan 17 miljoen euro en zou met vriend Alex Rodriguez op zoek naar een nieuw liefdesnestje in New York.

Lopez werd met haar 6-jarige tweeling Emme en Max, de kinderen die Lopez met haar ex-man Marc Anthony kreeg, bij de aankoop in 2014 de bovenbuurvrouw van Chelsea Clinton in het slechts vier appartementen tellende gebouw The Whiteman in Manhatten, New York.

(Lees verder na de advertentie)

Betaalde Chelsea Clinton 9,250.00 miljoen dollar voor haar appartement, het bovengelegen penthouse dat J.Lo nu gekocht heeft was met en vraagprijs van 22 miljoen dollar meer dan dubbel zo duur. Het gebouw stamt uit 1924 en het appartement van J.Lo is uitgerust met de originele eikenhouten vloer in de woon en slaapkamers en een marmeren vloer in de badkamer. Het penthouse dat J.Lo nu in de verkoop heeft heeft een vloeroppervlak van iets meer dan 600 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers en zes badkamers. De keuken en de inrichting is met de modernste apparatuur een keukenchef waardig. Zo zijn er  twee wijnkoelkasten die in totaal 108 flessen op temperatuur kunnen houden. 

Het appartement, verdeeld over twee niveaus, heeft naast een groot dakterras met een fenomenaal uitzicht over Madison Square Garden, ook een baan om croquet te spelen, en zelfs een putting green om het putten te oefenen.

Lees verder na advertentie

Wie het appartement van Lopez koopt krijgt Chelsea Clinton, NASCAR-coureur Jeff Gordon en topbankier John Silvetz als buren

 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0