Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN in het appartement van JENNIFER LOPEZ in MANHATTAN dat u kunt kopen voor 23 miljoen euro

0

Jennifer Lopez heeft haar penthouse in New York te koop gezet voor 23 miljoen euro. De zangeres kocht het optrekje in Manhattan in 2014 voor iets meer dan 17 miljoen euro en zou met vriend Alex Rodriguez op zoek naar een nieuw liefdesnestje in New York.

(Lees verder na de advertentie)

Lopez werd met haar 6-jarige tweeling Emme en Max, de kinderen die Lopez met haar ex-man Marc Anthony kreeg, bij de aankoop in 2014 de bovenbuurvrouw van Chelsea Clinton in het slechts vier appartementen tellende gebouw The Whiteman in Manhatten, New York.

Betaalde Chelsea Clinton 9,250.00 miljoen dollar voor haar appartement, het bovengelegen penthouse dat J.Lo nu gekocht heeft was met en vraagprijs van 22 miljoen dollar meer dan dubbel zo duur. Het gebouw stamt uit 1924 en het appartement van J.Lo is uitgerust met de originele eikenhouten vloer in de woon en slaapkamers en een marmeren vloer in de badkamer. Het penthouse dat J.Lo nu in de verkoop heeft heeft een vloeroppervlak van iets meer dan 600 vierkante meter. Er zijn vier slaapkamers en zes badkamers. De keuken en de inrichting is met de modernste apparatuur een keukenchef waardig. Zo zijn er  twee wijnkoelkasten die in totaal 108 flessen op temperatuur kunnen houden. 

Het appartement, verdeeld over twee niveaus, heeft naast een groot dakterras met een fenomenaal uitzicht over Madison Square Garden, ook een baan om croquet te spelen, en zelfs een putting green om het putten te oefenen.

Wie het appartement van Lopez koopt krijgt Chelsea Clinton, NASCAR-coureur Jeff Gordon en topbankier John Silvetz als buren

 

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0