Ivana, ex Rutger van Barneveld, voelt zich bedrogen door Ik Geloof in Mij-zanger

0

Ivana Smeets, de ex van Rutger van Barneveld, heeft uitgehaald naar de Ik Geloof in Mij-zanger. Ze wil ook niets meer met hem te maken hebben. Volgens Ivana speelt de Ik geloof in Mij-zanger een knap staaltje toneel op tv en heeft hij haar ook al tijdens hun relatie bedrogen met andere vrouwen.

In weekblad Story neemt Ivana geen blad voor de mond. Ze zegt over haar ex Rutger van Barneveld: ‘Ik ben helemaal klaar met hem. Als hij er geen moeite meer voor doet, dan doe ik dat ook niet. Ik vermoed dat het succès van het programma hem heeft veranderd. Bij Rutger was het altijd al zo, dat zodra er een camera in de buurt was, hij iedereen om zieh heen liet vallen. Mij ook. Ik ben echt wel aan de kant gezet voor de muziek en alles wat daarbij is komen kijken. Het programma in dit geval dus.’


Dat haar ex Rutger op tv doet of de breuk met Ivana hem pijn doet is is volgens haar toneelspel. ‘Volgens mij is dat vooral komedie. Op televisie speelt hij de aardige, lieve jongen. Maar als ik hem in het echt spreek, dan krijg ik allerlei verwijten naar mijn hoofd. Terwijl hij op tv alleen maar mooi weer speelt. Hij heeft tegen me gezegd dat hij me mist, maar ondertussen appt hij met allerlei andere meiden. En niet alleen nu we uit elkaar zijn. Dat deed hij ook al toen wij nog een relatie hadden. Naar mijn mening geilt hij op aandacht.’

De laatste paar afleveringen van Ik Geloof in Mij heeft Ivana dan ook aan zich voorbij alten gaan. ‘Die heb ik overgeslagen, al heeft dat ook met mijn werktijden te maken. Wat ik nog wel heb gezien is een fragment waarin Rutger met zijn opa aan het sporten was omdat hij wil afvallen. Ik ben benieuwd hoe lang ze dat volhouden.’


Ivana’s hoopt nu op een eigen carrière als zangeres. ‘Ik heb net mijn nieuwe single, die deze week uitkomt, in handen gekregen. Mijn hart dat slaat op hol gaat erover dat je veel foute mannen hebt, en dat je als vrouw ook je gevoelens hebt. En dat ik natuurlijk niet met de eerste de beste man ga! Dit liedje is juist nu misschien wel heel toepasselijk,’ zegt ze in het weekblad.