Isa Hoes had na zijn dood contact met haar Antonie Kamerling

0

Het overlijden van Antonie Kamerling (44) in 2010 had een enorme impact op het leven van Isa Hoes (53). In een gesprek met Jessie Jazz (25) vertelt ze onder meer dat ze veel moeite had met huilen én dat ze ‘contact’ heeft gehad met Antonie. “Toen lag ik te slapen en ik werd midden in de nacht wakker en ik voelde hoe iemand over mijn arm streelde.”

Isa vertelt aan Jessie Jazz over een bijzondere ervaring die ze had in de week dat Antonie overleed. “Niet heel lang na het overlijden van Antonie had ik een groot feest. De zus van Antonie had mij overgehaald om mee te gaan. Daar was een zangeres en die zong heel intuïtief en die vroeg om suggesties. Toen riep zijn zus de naam van Antonie. Ik moest alleen maar huilen, maar dat was ook heel goed. Ik vond huilen heel moeilijk, omdat ik me misschien groter en sterker voordeed voor mijn kinderen en schoonfamilie.”


“Daarna kwam die vrouw naar mij toe en even later heb ik een sessie bij haar gehad, want dat deed ze ook. Toen zei zij dat Antonie mij heel erg miste, want ik had het contact verbroken.” Isa zegt dat dit slaat op een voorval in de week van het overlijden van Antonie. “Toen lag ik te slapen en ik werd midden in de nacht wakker en ik voelde hoe iemand over mijn arm streelde. Maar er was niks. Ik zei toen: ‘Jezus, wil je dit nooit meer doen? Dit vind ik heel eng’ en toen ben ik weer in slaap gevallen.”

“Jaren later heb ik wel uit verdriet gedacht: ik ga eens kijken hoe het is als ik tegen hem aan ga liggen. En dat heb ik dus ook gedaan. Maar werkt het zo? Ik weet het niet.”


Het is dit jaar tien jaar geleden dat Antonie overleed.

Bekijk het hele interview met Isa