Is deze Vinny nieuwe liefde Monique Westenberg? ‘Ik ben er met haar vandoor gegaan’

0

Monique Westenberg, de ex van Andre hazes, genoot recent van een vakantie op Bonaire. Ze feestte flink op los en zou erg close zijn geweest met Vinny, de DJ op van de feestjes. Inmiddels gaan er geruchten dat er sprake zou zijn van een relatie. Het is Monique Westenberg zelf die klare wijn schenkt…

Monique genoot samen met zestien vriendinnen op het zonnige Bonaire om de verjaardag van een van de vrouwen  te vieren. Toen Monique het tijdens een feestje goed leek te kunnen vinden met de dj, Vinny James, begon de geruchtenmolen  op volle toeren te draaien. Was deze Vinny de nieuwe liefde van Monique, de ex van Andre hazes?


Zeker nadat Instagramaccount Realityfbi een screenshot deelde waarin Vinny zélf bevestigt dat hij in Bonaire tijd met Monique heeft doorgebracht. Hij laat weten dat hij met Monique ‘ervandoor is gegaan’.

Het management van de blondine drukte de geruchten nu snel de kop in. “Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is”, aldus het management tegenover Shownieuws.


Monique Westenberg had samen met zoontje Dre en haar vriendinnen wel de tijd van haar leven op Bonaire. Met zoontje Dré had ze voornamelijk waterpret. Op social media deelde die pret met spetterende beelden. “Dans met de golven, beweeg met de zee,” schreef ze erbij.

Niet alleen kleine André, maar ook Monique is een echte waterrat. Ze kan dan ook goed wakeboarden. “Golf na golf,” zet ze bij de foto.

View this post on Instagram

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)