In zomer 2019 tot 9 jaar cel veroordeelde FRANK MASMEIJER loopt al weer vrij rond

0

Frank en nieuwe liefde Anita

De voor betrokkenheid bij cocaïnesmokkel in de zomer van 2019 tot negen jaar cel veroordeelde Frank Masmeijer loopt al weer vrij rond. De feestdagen bracht hij al door bij nieuwe liefde Anita.


‘Het gaat goed met me,’ vertelt Frank aan Story. ‘Ik heb genoten van de feestdagen, die ik samen met mijn dochters Michelle en Charlotte en mijn vriendin Anita heb doorgebracht. We hebben cadeautjes voor elkaar gekocht en gezellig bij de kerstboom gezeten. Dat zijn momenten die ik jarenlang heb moeten missen. Het is ook ontzettend fijn dat mijn kinderen en Anita goed met elkaar kunnen opschieten.’

Ook met zijn ex-vrouw Sandra kan Frank nog altijd prima overweg vertelt hij aan het weekblad. ‘We behandelen elkaar met respect. Sandra en ik hebben een lang verleden samen en twee dochters, dan moet je na een scheiding niet met ruzie eindigen.’


Dat Frank nu al vrij kan rond lopen na in de zomer van 2019 tot negen cel te zijn veroordeeld dankt hij aan het Belgische rechtssysteem. Gedetineerden kunnen daar al na een derde van hun straf vrijkomen. Frank  had toen hij in de zomer van 2019 in hoger beroep tot negen jaar cel werd veroordeeld al anderhalf jaar in voorarrest zat. Dus mocht hij in december 2020 de gevangenis in Beveren verlaten.

Helemaal op vrije voeten is Frank nog niet zegt hij in Story. ‘Ik ben nog in afwachting van het een en ander. Dat is wel lastig,’ zegt Frank. ‘Ik ben vrijgelaten vanwege het coronavirus en het feit dat er minder mensen in de gevangenis konden en mochten verblijven. Er zal nog een zitting komen waarin wordt bepaald of ik definitief word vrijgelaten, of weer terug de gevangenis in moet.’

 

Share.