Pagina titel ...
woensdag, april 8
In scheiding liggende Melanie Griffith en Antonio Banderas zetten ‘berghut’ ten einde raad in verhuur

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Melanie Griffith en Antonio Banderas liggen al een jaar in scheiding en dus moet het gezamenlijk vastgoed verkocht worden. Zo wilden ze voor $ 9.900.000 afscheid nemen van hun mooie ‘berghut’ in Aspen, maar niemand hapte toe. Dus is het optrekje nu te huur voor $ 65.000 per maand.

Muren van glas bieden een uniek uitzicht op de bergen rond Aspen en de skipistes, maar desondanks staan de kopers bepaald niet in de rij voor de ‘berghut’van voormalig paas Melanie Griffith en Antonio Banderas die vorig besloten na een huwelijk van 18 jaar het samen voor gezien te houden.

Bij de ‘berghut’ van het voormalig paar hoort ook 50.000 vierkante meter beboste grond met daarop ook een privé skipiste. Het huis telt zeven slaap en een dito aantal badkamers. De grote woonkamer heeft een gewelfd plafond en een open haard. Verder is er ook een biljartkamer en een wijnkelder annex proeflokaal.

Griffith en Banderas vroegen bijna tien miljoen dollar voor het huis, maar geïnteresseerde kopers waren er niet. Dus hebben ze nu in goed overleg besloten het pand in de verhuur te zetten. Voor ‘slechts’ $ 65.0000 per maand kunt u komende winter een maandje ongestoord skiën.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0