In liefde VERDWAALDE ANDRE HAZES keert terug bij Monique (‘zij wil geen andere man en ik wil geen andere vrouw’)

0

(Beeld: Instagram)

André Hazes ‘denkt’ weer met Monique samen te zijn. “Monique is de liefde van mijn leven. 100 procent. En ik hou van haar heel veel en zij van mij. Of we samen zijn… Ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar, weetjewel.”


Bij Frank Dane op 538 vertelde de zanger dat vrouwen heel lang een probleem waren, maar dat hij nu de rust heeft gevonden. “Ik denk dat ik gewoon een stuk verdwaald was, ook heel jong vader werd en in een hele serieuze relatie kwam. Als je dan succes krijgt weet je niet meer wat echt is en denk je dat je alles kan maken en overal mee weg komt. Dat is ook een hele tijd zo geweest. Je moet een keer goed wakker geschud worden.”

Nu is er rust. “Ik ben wel jong en ik hou van vrouwen, dat is gewoon zo. Maar ik heb wel geleerd mijn handen thuis te houden. IMonique is de liefde van mijn leven. 100 procent. En ik hou van haar heel veel en zij van mij. Of we samen zijn… Ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar, weetjewel.”


André zegt ook dat hij en Monique wel exclusieve  en geen open relatie hebben. “Zij wil geen andere man en ik wil geen andere vrouw.”