Pagina titel ...
maandag, juni 1
In dit New Yorkse penthouse gaat Lindsay Lohan samenwonen met zusje Ali

0

In dit New Yorkse penthouse gaat Lindsay Lohan samenwonen met zusje Ali!


Nog even woont Lindsay Lohan in Londen waar ze te zien is in de toneelvoorstelling ‘Speed-the-Plow’, maar als het doek op 29 november voor de laatste keer gevallen is keert Lohan terug naar downtown New York. Lindsay Lohan neemt dan haar intrek in dit penthouse in een wolkenkrabber, niet ver van Brooklyn Bridge, die de ‘W’ heet.

(Lees verder na de advertentie)

Lilo heeft namelijk in het 56 verdiepingen tellende gebouw een kompakt penthouse gekocht voor twee miljoen dollar. Rondom biedt het penthouse een spectaculair uitzicht over de stad. Zodra Lohan gesetteld is trekt zusje Ali bij haar in.

De ‘W’ ligt in het financiële district van New York City. Op de begane grond is het W hotel gevestigd. De in totaal 223 appartementen in het gebouw beginnen op de 23ste verdieping. Het penthouse van Lohan telt 111 vierkante meter en heeft twee slaapkamers.

De aankoop van het penthouse in New York maakt een eind aan de geruchten dat Lohan Amerika de rug zou willen toekeren en in Londen zou willen blijven wonen. Maar volgens haar Amerikaanse vrienden heeft Lindsay “nooit de bedoeling gehad om voor altijd in Londen te blijven.” “Ze heeft in Londen genoten en heeft aan haar verblijf een aantal goede vrienden overgehouden, maar New York City zal altijd haar thuis zijn.”

In New York wonen ook moeder Dina Lohan en haar twee jongere broers Michael Jr. en Cody Lohan en haar zus Ali, die bij haar komt wonen in de ‘W’.

FOTO’S – SABIA’S SOAP! Sylvie woedend: RTL gaat leven Rafael en Sabia 24 weken lang op de buis brengen

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0