In dit kasteel bij Praag trouwt Michaëlla Krajicek in een Say Yes to the Dress-trouwjurk

0
In de laatste week van juli trouwen Michaëlla Krajicek en haar vriend Martin in het kerkje tegenover Chateau Dobříš bij Praag
Michaëlla Krajicek werd op 16 juni 2014 op de tennisbaan van Rosmalen ten overstaan van 6000 toeschouwers ten huwelijk gevraagd door haar vriend Martin Emmrich
Het uit de 17de eeuw daterende Chateau Dobříš, 33 kilometer ten zuiden van de Tsjechisch hoofdstad Praag
In het kasteel zelf vinden na de huwelijksplechtigheid die dag de festiviteiten plaats
In de avonduren is er een groot feest met optredens van zangers uit Tsjechië en Nederland.
In dit kerkje trouwen Michaëlla en Martin Emmrich eind juli
Broer Richard, vrouw Daphne Deckers en hun kinderen Emma en Alex zijn ook aanwezig bij de kerkelijke huwelijksvoltrekking
Michaëlla en Martin slapen na hun huwelijksdag in de bruidssuite van het kasteel
Toen zij voor de US Open in New York was toog Michaëlla naar bruidsmodezaak Kleinfeld in Manhattan om haar trouwjurk uit te zoeken
Samenwonen gaat het paar als getrouwd stel niet. Michaëlla blijft in Praag wonen, terwijl Martin zijn appartement in Duitsland als uitvalbasis aanhoudt
In het kerkje, tegenover Chateau Dobříš waar het huwelijksfeest plaats vindt, gaan Michaëlla Krajicek en de Duitser Martin Emmrich eind juli trouwen. En bruidje Michaëlla draagt op die mooiste dag van haar leven een jurk die zij op tv zag in het programma Say Yes to the Dress.

Het was nog een heel gezoek voor Michaëlla Krajicek en Martin Emmrich om een gaatje in hun tennisagenda’s te vinden om elkaar het jawoord te kunnen geven. Maar de laatste week van juli is het zover en trouwen Michaëlla Krajicek en Martin Emmrich in het kerkje tegen over het uit de 17de eeuw daterende Chateau Dobříš, 33 kilometer ten zuiden van de Tsjechisch hoofdstad Praag.

In het kasteel zelf vinden na de huwelijksplechtigheid die dag de festiviteiten plaats. Zo is er in de avonduren een groot feest in het dan prachtig verlichte kasteel met optredens van zangers uit Tsjechië en Nederland.


Broer Richard, vrouw Daphne Deckers en hun kinderen Emma en Alex zijn natuurlijk ook aanwezig bij de huwelijksvoltrekking waar ze hun vakantie in Marbella, waar het paar een huis heeft, voor onderbreken.

Overigens zit een huwelijksreis er niet in voor Michaëlla en Martin, want beiden hebben begin augustus weer tennisverplichtingen. De huwelijksreis staat dan ook pas voor eind van het jaar op de agenda. En samenwonen gaat het paar als getrouwd stel ook niet. Michaëlla blijft in Praag wonen, terwijl Martin zijn appartement in Duitsland als uitvalbasis aanhoudt. Pas na hun tenniscarrière willen ze onder een dak gaan wonen.


Michaëlla trouwt overigens in een jurk die zij op tv zag, nog voordat zij Martin leerde kennen, in het programma Say Yes to the Dress. Toen zij voor de US Open in New York was toog Michaëlla naar bruidsmodezaak Kleinfeld in Manhattan, die de jurken voor het programma maakt. Ze koos voor witte jurk in bohemienstijl met zilveren riem en glitters.

Het huwelijk wordt gesloten iets meer dan een jaar nadat Michaëlla Krajicek, op 16 juni 2014, vlak na haar winst in de eerste ronde van het grastoernooi van Rosmalen op de baan ten overstaan van 6000 toeschouwers ten huwelijk gevraagd door haar vriend Martin Emmrich. Ze kenden elkaar toen tien maanden.

Na de partij werd Krajicek geïnterviewd over haar wedstrijd, maar de verslaggever gaf zijn microfoon door aan de vriend van de tennisster. Die ging op het Brabantse gras op de knieën voor zijn toen 25-jarige vriendin. “Will you marry me?”, vroeg de toen 29-jarige Emmrich, terwijl hij een doosje met ring opende. “Ja ik wil,” was haar antwoord, terwijl op de achtergrond bruidsmuziek uit de speakers schalde.