IN DE RAMSJ – Sylvie Meis ontwerpt lingerielijn voor Aldi

0

Haar eigen flirty-collection die zij voor Amazon maakte was niet zo’n succes, maar nu probeert Meis haar niemendalletjes bij discounter Aldi aan de man te brengen. Sylvie Meis brengt, voorlopig alleen in Duitsland, een lingerie-en nachtgoedlijn uit bij de discounter Aldi. De items variëren van €8,99 tot €15,99 in prijs.

De door de zeker in Duitsland befaamde tv-presentatrice ontworpen collectie, omvat negligés, pyjama’s, lingerie/ondermode, slaapmaskers en ochtendjassen. ‘Alles om een ‘goed gevoel’ te krijgen’.


Meis, die zowel in Nederland als Duitsland presenteert, ontwerpt al langer lingerie en nachtkleding. Volgens Aldi weet ze daardoor precies waar het wat betreft pasvorm en comfort op aankomt. Ze hoopt met haar collectie de klanten van Aldi aan te spreken. ‘Ik verheug me erop dat ik met Aldi een partner heb waardoor ik mijn collectie in heel Duitsland voor een gunstige prijs kan aanbieden’, aldus de celebrity die ooit getrouwd was met de bekende ex-voetballer Rafael van der Vaart.

Vanaf 16 november is de collectie, met naar zeggen van Aldi een feelgood-factor, Duitslandwijd in alle filialen van de twee discounters te vinden.


Aldi bracht al vaker mode-collecties van bekende designers, zoals van Jette Joop, naar de winkels. Volgens de discounter is het echter voor het eerst dat het onder- en slaapmode betreft.