Ín beeld! André en Roxaenne Hazes: de grote verzoening!

0

Vijf jaar waren André en Roxeanne Hazes niet on speaking terms, maar afgelopen weekend was daar toch nog vrij plotseling de grote verzoening toen Roxeanne met vriend Erik en zoon Fender (2) op bezoek ging bij haar broertje André, zijn Monique en Dreetje (3) in zijn huis in Berkel Rodenrijs. Een verzoening die volgens André tot stand kwam nadat zijn zus haar oprechte excuses had aangeboden. En wat zegt Roxeanne? Ook al was het niet goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. Mijn deur heeft voor hem altijd open gestaan.’

Nog maar vorige week sprak André Hazes over de op handen zijnde verzoening met zijn zus Roxeanne. En die grote verzoening vond nog sneller plaats dan verwacht getuige de foto’s in het vandaag verschenen nummer van weekblad Privé. Het was een verzoening die iedereen misschien wel verwachtte, maar toch sneller komt dan ooit gedacht.


Wat betreft André Hazes kwam die verzoening er na de excuses die Roxeanne had gemaakt. Toch haar oprechte excuses. En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is. ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ Dan heb je mij en dan is het weer goed. Daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt,’ zegt de zanger in weekblad Privé.

Op de vraag wat heb je teruggestuurd naar je zus, toen ze excuses had gemaakt?, zegt Hazes: ‘Dat het ook gewoon weer goed is. En dat we het verleden achter ons moeten laten. We hoeven ook geen oude koeien meer uit de sloot te halen. We hebben nooit een hekel aan elkaar gehad. Maar ik moest ze gewoon even niet meer. Ik begrijp niet waarom je zo bot iets kon kiezen en hierdoor je broertje kon afstoten. Dat heeft veel pijn gedaan.’


In het weekblad vertelt zus Roxeanne ook hoe het weer is goed gekomen met haar broer. ‘Ik had al wat contact met Monique. Dat is ontstaan bij de laatste editie van Holland zingt Hazes. Eigenlijk door de kinderen. Die waren op een dag mee en zochten elkaar op. We hadden echt zoiets: Kijk dit nou. Die moeten toch gewoon met elkaar kunnen spelen? Toen we weggingen, hebben we elkaar een knuffel gegeven en contact gehouden.’ () ‘Met hem (broer André, red) kreeg ik ook steeds meer contact via WhatsApp, eerst over koetjes en kalfjes, maar het voelde veilig. Tot hij vorige week vroeg of we zin hadden om langs te komen. Dat was natuurlijk een fantastisch berichtje. Dat raakte mij. Ook al was het niet goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. Mijn deur heeft voor hem altijd open gestaan.’

Dat André vertelde André dat hij geregeld naar Roxeanne Instagram keek hielp ook. ‘Dat is leuk om te horen. Ik kan verklappen dat dit wederzijds was. Ik heb ook vaak foto’s van hem en zijn gezin bekeken. Dan dacht ik echt: Waarom moet het nou zo? Door het kijken naar de foto’s voelde ik mij toch nog een beetje betrokken bij zijn gezin. Zo vind ik het enorm leuk dat ik in Fender dingen van kleine André herken. Een bepaalde manier van kijken en doen. Dat is zo leuk en tof om te zien.’

Meer over Hazes lezen?