BINNENKIJKEN in het OUDE en twee keer zo grote NIEUWE huis van Boulevard-presentator LUUK IKINK

0
Het gaat RTL Boulevard en Galileo presentator Luuk Ikink financieel voor de wind en dus verruilt hij op 1 december zijn kleine hofjeswoning in Hilversum voor een riant, €725.000 kostend, herenhuis in Soest. EVEN BINNENKIJKEN IN LUUKS OUDE EN NIEUWE HUIS?

Zijn nieuwe onderkomen in Soest is met een woonoppervlak van 187 vierkante meter, meer dan twee keer zo groot als zijn oude woning in Hilversum. Het vrijstaande herenhuis uit 1903 heeft een unieke indeling met een extra kantoor/eet/speelkamer op de begane grond, royale garage, zonnige tuin (perceel 590 m²), tuinhuis met sfeervolle veranda en zonneterras. In zijn nieuwe huis zijn verdeeld over twee woonlagen 6 kamers (4 slaapkamers) en een badkamer. De royale woonkeuken heeft van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de kelder en is voorzien van vloerverwarming. In de achtertuin van maar liefst 330 vierkante meter een tuinhuis met een eigen veranda en zonneterras.


Tot de verhuisdatum van 1 december blijft Luuk Ikink in zijn hofjeswoning dichtbij het centrum van Hilversum wonen. Hij heeft het pand, dat hij in 2009 kocht voor €251.000, inmiddels wel te koop gezet voor € 310.000,– euro. Volgens de site BekendeBuren rust er op dit pand een hypotheek van 310.000.

De woning met een woonoppervlak van 86 vierkante meter telt vijf kamers verdeeld over twee woonlagen en een vliering. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur. Het huis heeft een eigen parkeerplaats en een op het zuidoosten gelegen achtertuin van 25 vierkante meter.


Luuk Ikink en zijn partner Simone Wijnands zijn de trotse ouders van zoon Lieuwe (2).