‘Ik heb besloten voor mezelf te kiezen’ – Frank Jansen zet scheiding van Rogier Smits in gang

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Met ‘Ik ben te lang blind geweest voor de manier waarop hij me behandelde en ik was doof voor de mensen in mijn omgeving die me daarop wezen. Ik heb besloten om voor mezelf te kiezen,’ kondigt Frank Jansen(74) aan dat de scheiding van Rogier Smits (46) nu in gang is gezet. Rogier is op de hoogte en hoe hij erover denkt, kan me niet schelen’.
Ondanks het wekenlang gekissebis van de twee interieurspecialisten hield eigenlijk niemand er echt rekening mee Dat Frank Jansen en Rogier Smits echt uit elkaar zouden gaan, maar het huwelijk staat nu toch op het punt van springen nu Frank Rogier heeft verteld te willen scheiden.
Frank zegt vandaag in weekblad Privé: “Rogier is ervan op de hoogte dat ik een streep heb gezet. Het is definitief over en uit tussen ons. Het is jammer dat het zo is gelopen, maar het is niet anders. Uit liefde voor Rogier ben ik jaren blind geweest voor de manier waarop hij mij behandelde. Al die tijd ben ik ook doof geweest voor de op- en aanmerkingen van de mensen uit mijn omgeving die me wezen op de manier waarop Rogier met mij omging.”
“Als ik hierop werd aangesproken, dan wimpelde ik die woorden weg. Ik wilde geen kwaad woord over Rogier horen. Daar heb ik nu spijt van. Toen onze laatste ruzie bijna twee maanden geleden escaleerde, hield ik er nog rekening mee dat alle commotie wel weer zou betijen. Ik moest even tot rust komen en ik wilde nadenken. In de twintig jaar dat Rogier en ik bij elkaar zijn, heeft onze relatie wel vaker op knappen gestaan. Maar er is te veel gebeurd en te veel gezegd. En, zoals ik al zei: ik ben wakker geworden.”
Frank, zo schrijft Privé, wil niet vertellen hoe zijn echtgenoot en tv-partner heeft gereageerd op de scheidingsplannen van Frank. Maar als het aan Frank ligt gaat die scheiding zeker door. ‘Rogier is op de hoogte en hoe hij erover denkt, kan me niet schelen. Ik heb besloten om voor mezelf te kiezen. Rogier weet dat ik op basis van een zakelijke band nog wel televisieprogramma’s met hem wil blijven maken. Ik geloof ook dat dat, als we goede afspraken maken, mogelijk is. Het is aan Rogier of hij dat wil.’
En daarmee lijkt ook de tv-toekomst van het duo op losse schroevente staan.

Share.