Ik Geloof in Mij-ster RUTGER VAN BARNEVELD (31) en Naomi (22) gaan na negen maanden samenwonen

0

(Beeld: Screenshot SBS Shownieuws)

Ik Geloof in Mij-ster Rutger van Barneveld (31) en Naomi (22) zetten de vaart in hun relatie. Ze zijn nog maar negen maanden een liefdeskoppel, maar hebben besloten samen te gaan wonen bij Rutger op de camping.


‘Ik heb een huis in Maasbommel en Naomi in Leiden’, vertelt Rutger aan Story. ‘Ik wil eigenlijk het liefst haar kant op vanwege mijn optredens door het hele land. Leiden is dan qua ligging toch handiger. En ik vind de reuring daar ook prettig. Maar Naomi wilde liever mijn kant op komen. Dat heeft wat vertraging opgelopen omdat ze overplaatsing moest regelen qua werk. Ze zit bij de politie. Maar het is inmiddels geregeld en nu komt ze bij mij wonen.’

Dat gaat om het onderkomen dat we ook al uit de tv-serie kennen. ‘Ik woon op een camping en eerlijk gezegd bevalt me dat uitstekend. Maar officieel mag je er niet het hele jaar wonen. Je moet minimaal zes weken per jaar weg zijn van het terrein. Dat hoeft niet zes weken achter elkaar te zijn, maar in totaal. Dat lukt me over het algemeen met gemak, maar ideaal is het niet. We zijn ons daarom wel aan het oriënteren op een huurhuis ergens in de buurt. Maar vooralsnog gaan we samen genieten op de camping!’, zegt Rutger in het weekblad.


Ivana Smeets, de ex van Rutger van Barneveld, haalde een jaar geleden, na hun breuk, hard uit naar de Ik Geloof in Mij-zanger. Volgens Ivana speelt de Ik geloof in Mij-zanger een knap staaltje toneel op tv en heeft hij haar ook al tijdens hun relatie bedrogen met andere vrouwen.

Ook in weekblad Story nam Ivana geen blad voor de mond. Ze zei over haar ex Rutger van Barneveld: ‘Ik ben helemaal klaar met hem. Als hij er geen moeite meer voor doet, dan doe ik dat ook niet. Ik vermoed dat het succès van het programma hem heeft veranderd. Bij Rutger was het altijd al zo, dat zodra er een camera in de buurt was, hij iedereen om zieh heen liet vallen. Mij ook. Ik ben echt wel aan de kant gezet voor de muziek en alles wat daarbij is komen kijken. Het programma in dit geval dus.’

Dat haar ex Rutger op tv doet of de breuk met Ivana hem pijn doet is is volgens haar toneelspel. ‘Volgens mij is dat vooral komedie. Op televisie speelt hij de aardige, lieve jongen. Maar als ik hem in het echt spreek, dan krijg ik allerlei verwijten naar mijn hoofd. Terwijl hij op tv alleen maar mooi weer speelt. Hij heeft tegen me gezegd dat hij me mist, maar ondertussen appt hij met allerlei andere meiden. En niet alleen nu we uit elkaar zijn. Dat deed hij ook al toen wij nog een relatie hadden. Naar mijn mening geilt hij op aandacht.’