Ik Geloof In Mij-zanger Rutger van Barneveld valt voor politieagente Naomi (22)

0

(Beeld: Screenshot SBS Shownieuws)

Rutger van Barneveld, die begin dit jaar brak met zijn Ivana, is in de zevende hemel. de Ik Geloof in Mij-ster is stapelverliefd op de 22-jarige politieagente Naomi. ‘Zij vult mij aan en andersom en ik denk dat wij dat allebei nodig hebben’.


“Ik ben heel gelukkig en heel blij”, zegt Rutger tegen Shownieuws. “Ze heet Naomi. We kennen elkaar al best wel een tijdje.” Rutger is wel overvallen door zijn liefde voor de politieagente. “We waren eerst goed bevriend en uiteindelijk is de vonk overgeslagen. Wat we eigenlijk allebei niet hadden verwacht, maar het is toch gebeurd.”

“Ik vond het heel lastig om me weer open te stellen”, vertelt Rutger. “Ik ben een gevoelsmens en ik wil gewoon niet meer op mijn gevoel getrapt worden. Natuurlijk zal dat heus wel weer een keer gebeuren, maar ik wil ook mijn geluk niet in de weg staan.”


De Helena-zanger is helemaal gek op zijn vriendin vertelt hij aan Shownieuws. “Ze is ontzettend lief en zorgzaam. Ik heb vooral iemand nodig die mij af en toe op mijn plek drukt en dat kan zij enorm goed. Zij vult mij aan en andersom en ik denk dat wij dat allebei nodig hebben.”

Rutger brak begin dit jaar met zijn Ivana. Die haalde later hard uit naar de zanger die op televisie een verslagen en verdrietige indruk maakte na de breuk. ‘Volgens mij is dat vooral komedie. Op televisie speelt hij de aardige, lieve jongen. Maar als ik hem in het echt spreek, dan krijg ik allerlei verwijten naar mijn hoofd. Terwijl hij op tv alleen maar mooi weer speelt. Hij heeft tegen me gezegd dat hij me mist, maar ondertussen appt hij met allerlei andere meiden. En niet alleen nu we uit elkaar zijn. Dat deed hij ook al toen wij nog een relatie hadden. Naar mijn mening geilt hij op aandacht.’