Ijshockeyer verlost Zlatan Ibrahimovic van zijn villa in Malmö

0
Na 730 dagen te koop te hebben gestaan heeft Zlatan Ibrahimovic een koper gevonden voor zijn villa in het Zweedse Malmö. De Zweedse ijshockeyer Carl Söderberg wordt de nieuwe eigenaar van het huis met met 13 kamers, een zwembad en een poolhouse.


Ijshockeyer Carl Söderberg is aan zijn laatste seizoen bezig bij de Boston Bruins en keert dan definitief terug naar Zweden. Dus zocht hij een huis en lit zijn oog vallen op het optrekje van Zlatan Ibrahimovic in Malmö dat al ruim twee jaar te koop staat. Zlatan, die bij PSG in Parijs voetbalt, vroeg 3.2 miljoen voor de villa met met 13 kamers, een zwembad en een poolhouse, maar of Carl Söderberg dat ook betaald heeft is de vraag.

Zlatan Ibrahimovic en zijn vrouw Helena Seger kochten de villa in 2007. De voormalig spits van Ajax, Inter, Juve en Barcelona liep ersamen met zijn echtgenote Helena langs, klopte spontaan op de deur en zei tegen de toenmalige eigenaar: “Wij zijn hier omdat jullie in ons huis wonen. Ik ga dit huis kopen en jullie ook blij maken.”


Ibrahimovic deed een bod van 2,3 miljoen euro en mocht zich eigenaar noemen. De renovatie van het oorspronkelijke roze huis kostte nog eens 2,1 miljoen euro.

De gigantische villa ligt overigens wel op een droomlocatie in de exclusieve wijk Ribersborgsområdet in het westen van Malmö. Op een paar minuten lopen ben je op strand.


Share.