Huwelijk TANJA JESS en CHARLIE LUSKE wankelt na zijn vreemdgaan (actrice vindt verspreiders van het nieuws ‘walgelijk’)

0

(Beeld: RTL)

Het huwelijk van Tanja jess en Charlie Luske wankelt nu naar buiten is gekomen dat Charlie het met de huwelijkse trouw niet zo nauw neemt. Luske blijkt een 20-jarig meisje uitgenodigd te hebben om af te spreken in een hotel en haar met een Uber op te laten halen. Dat ‘problematische gedrag’, zoals Jess het noemt, vertoont haar man al veel langer, maar de Tanja is vooral woest over de manier waarop het vreemdgaan van haar Charlie aan het licht kwam.  Jess houdt het in haar reactie  in het midden of zij en Luske daadwerkelijk uit elkaar gaan.


Tanja Jess is woest over de manier waarop het internetprogramma RoddelPraat haar relatieproblemen met Charly Luske naar buiten heeft gebracht. RoddelPraat toonde expliciet aan dat Charly Luske (43) vrouw Tanja Jess (55) wilde bedriegen. Luske heeft een 20-jarig meisje min of meer uitgenodigd om af te spreken in een hotel en haar met een Uber op te laten halen. De jonge vrouw ging niet op de uitnodiging in, maar speelde die door aan RoddelPraat.

Tanje Jess kreeg de video van Roos en Schouten onder ogen waar ook een opname werd gedeeld waarin Luske snikkend te horen was: ‘Ik heb net Tanja gesproken. Ik zit er echt doorheen man, dit komt niet goed.’ Volgens Dennis Schouten van RoddelPraat heeft Luske ook gesmeekt  beelden, die RoddelPraat in handen heeft, niet uit te zenden.


Tanja zegt dat ze nu het nieuws op straat ligt wel gedwongen is te reageren. “Gisteren werd op verschrikkelijke wijze een privéaangelegenheid die mijn man en mij betreft door een bepaald ‘juicekanaal’ gebracht. Ik wilde daar eigenlijk niet op ingaan omdat ik ze geen enkele extra view gun, maar omdat andere media hier nu ook mee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee.”

Ze vervolgt: “Over dit ‘juicekanaal’ zou ik het in de toekomst overigens nog weleens willen hebben. Ik was nog niet zo bekend met dit fenomeen, maar omdat ik wist dat ‘ons verhaal’ gisteren gebracht zou worden heb ik voor het eerst gekeken en ik ben me rotgeschrokken. Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug.”

Jess vindt RoddelPraat walgelijk. “Maken zich schaamteloos schuldig an misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc… Ze lijken zichzelf helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepste donkere krochten van hun ziel.”

Ze gaat verder met: “Zelfs de jonge vrouw die hen van de privéberichten tussen haar en Charly had voorzien, werd schaamteloos en op racistische wijze gebasht. Ik zou iedereen willen vragen ook haar met rust te laten. En eenieder die overweegt dit soort kanalen van content te voorzien, wees gewaarschuwd.”

Tanja bevestigt wel dat Charly een probleem heeft. “Neemt niet weg dat Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt. Dit is een problematiek war hij al langer mee worstelt.”“Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues. Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat.”

Maar dat Tanje en Charlie, zoals wordt geschreven uit elkaar zijn, ontkent Jess. “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is. Wij hebben een geschiedenis en twee prachtige kinderen samen dus wij blijven sowieso in verbinding, maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen.”

“Kortom, het is een zoektocht waar wij nog niet helemaal uit zijn en die wij graag binnen de privacy van ons gezin willen afleggen. Wellicht zal ik hier in de toekomst meer over delen, maar voor nu hoop ik dat onze wens gerespecteerd wordt.” Jess houdt daarmee in het midden of zij en Luske daadwerkelijk uit elkaar gaan.