GOED BEGIN 2022: Prins Maurits en Marilène verhuizen naar watervilla van 2 miljoen (en worden buren van Mabel Wisse Smit…)

0

De geruchten dat prins Maurits en Marilène op punt van scheiden zouden staan kunnen de prullenbak in. Ze verhuizen begin volgend jaar samen naar een sprookjesachtige watervilla in Breukeleveen. Prins Maurits heeft een watervilla voor 2 miljoen in Breukeleveen, op een steenworp afstand van de plek waar prinses Mabel op dit moment ook bezig is een nieuw onderkomen te laten verrijzen.

Het porseleinen huwelijk Maurits en Marilène ging drie jaar geleden al stilletjes voorbij en of nog komt tot het groots vieren van het zilveren huwelijk in mei 2023 leek steeds meer de vraag. Geruchten dat het paar op weg zou zijn naar het huwelijkseinde gaan al meer dan een jaar, maar leken de afgelopen tijd nog eens aan te zwellen. Het sprookje dat begon in café Soestdijk leek dan ook bijna voorbij, maar de geruchten overeen mogelijke huwelijksbreuk kunnen de prullenbank in.Samen verhuizen ze in het nieuwe jaar naar de watervilla die Maurits voor 1.995.000 euro kocht in Breukeleveen.


Het is een villa waar de verkopende makelaar zich lyrisch over uit laat. “Een absolute toplocatie, met adembenemend vrij uitzicht. Eigen haven. Romantische tuin. En een zeer comfortabele, luxe, charmante villa, onder architectuur gebouwd. Aan weerszijden van de woning geven dubbele smeedijzeren poorten toegang tot privé parkeergelegenheid.

En daar blijft het niet bij getuige zijn “aan de zuidzijde van de tuin biedt een 70 meter lange, oude muur niet alleen maximale privacy, maar ook bescherming tegen de seizoenstormen. De muur verbergt zich achter beukenhagen, rododendrons, bloesemboompjes, blauwe regen en een groepje 15 meter hoge bomen. Hij wordt op twee plekken onderbroken door een oude toegangspoort met lantaarn naar de botenhuizen. Aan de westzijde ligt de “golfslagvrije” privéhaven. De heerlijke tuin, ’s avonds romantisch verlicht, biedt meerdere terrassen”. De totale woonoppervlakte bedraagt bijna 350 vierkante meter.


In de villa is op de begane grond de bibliotheek en de living (beide met open haard), de serre, de open keuken en de eetkamer, direct grenzend aan een royaal overdekt terras met fan en terrasstralers. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers, een grote walk-in closet, twee badkamers. Een groot zonneterras met 180 graden uitzicht over de plassen grenst aan de Master Bedroom. Wijnkelder, entertainmentruimte, gym en sauna (met douche) vindt u in de bijzonder fraaie onderkeldering, met afwisselend maple en natuurstenen vloeren en hoge plafonds (2.70 m).

Kortom: een plek waar een mogelijk vastgelopen huwelijk een nieuwe kans zou moeten kunnen krijgen.