Pagina titel ...

Huwelijk gered? Prins Maurits en Marilène kopen watervilla van 2 miljoen (en worden buren van Mabel Wisse Smit…)

0

Gaan prins Maurits en Marilène hun huwelijk redden in een sprookjesachtige watervilla in Breukeleveen? Verhalen dat het paar op punt van scheiden zou staan gaan al een tijd rond in Amsterdam-Zuid waar zij nu nog wonen. Nu nog, want prins Maurits heeft een villa gekocht van 2 miljoen in Breukeleveen, op een steenworp afstand van de plek waar prinses Mabel op dit moment een nieuw onderkomen laat verrijzen.

Het porseleinen huwelijk Maurits en Marilène ging drie jaar geleden al stilletjes voorbij en of nog komt tot het groots vieren van het zilveren huwelijk in mei 2023 leek steeds meer de vraag. Geruchten dat het paar op weg zou zijn naar het huwelijkseinde gaan al meer dan een jaar, maar leken de afgelopen tijd nog eens aan te zwellen. Marilène zou tegenwoordig meer in het huis dat zij samen met oudere zus Caroline kocht of nbij haar 19-jarige dochter Anne verblijven, dan thuis in de eigen woning in het chique Amsterdam-Zuid. Het sprookje dat begon in café Soestdijk leek dan ook bijna voorbij, maar nu lijkt het er toch op dat Maurits en zijn vrouw hun huwelijk een nieuwe kans willen geven in een nieuwe omgeving.

De prins, het paar is niet in gemeenschap van goederen getrouwd, kocht voor 1.995.000 euro in Breukeleveen en liet er, zo schrijft de website bekendeburen, een hypotheek op vestigen van 2,1 miljoen euro. Het is een villa waar de verkopende makelaar zich lyrisch over uit laat. “Een absolute toplocatie, met adembenemend vrij uitzicht. Eigen haven. Romantische tuin. En een zeer comfortabele, luxe, charmante villa, onder architectuur gebouwd. Aan weerszijden van de woning geven dubbele smeedijzeren poorten toegang tot privé parkeergelegenheid.

En daar blijft het niet bij getuige zijn “aan de zuidzijde van de tuin biedt een 70 meter lange, oude muur niet alleen maximale privacy, maar ook bescherming tegen de seizoenstormen. De muur verbergt zich achter beukenhagen, rododendrons, bloesemboompjes, blauwe regen en een groepje 15 meter hoge bomen. Hij wordt op twee plekken onderbroken door een oude toegangspoort met lantaarn naar de botenhuizen. Aan de westzijde ligt de “golfslagvrije” privéhaven. De heerlijke tuin, ’s avonds romantisch verlicht, biedt meerdere terrassen”. De totale woonoppervlakte bedraagt bijna 350 vierkante meter.

In de villa is op de begane grond de bibliotheek en de living (beide met open haard), de serre, de open keuken en de eetkamer, direct grenzend aan een royaal overdekt terras met fan en terrasstralers. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers, een grote walk-in closet, twee badkamers. Een groot zonneterras met 180 graden uitzicht over de plassen grenst aan de Master Bedroom. Wijnkelder, entertainmentruimte, gym en sauna (met douche) vindt u in de bijzonder fraaie onderkeldering, met afwisselend maple en natuurstenen vloeren en hoge plafonds (2.70 m).

Kortom: een plek waar een vastgelopen huwelijk een nieuwe kans zou moeten kunnen krijgen.


Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises 


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();