Huwelijk BONNIE ST. CLAIRE en ANNE-JAN definitief voorbij

0

(Beeld: Instagram Bonnie St. Claire)

Het huwelijk van Bonnie St. Claire en echtgenoot Anne-Jan Jongbloed is gestrand. De twee zijn definitief uit elkaar en wonen ook al apart. Bonnie: “Anne Jan en ik onlangs hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan. Dit is in goed overleg gegaan🙏🏻 Zonder ruzies en er is bij beiden ook geen ander in het spel. Zo kan het dus ook. We gunnen elkaar oprecht het allerbeste.”


Op Instagram schrijft de zangeres ook: “Anne Jan heeft inmiddels een eigen woning, en aangezien dat vlakbij zee is ben ik daar zelfs de afgelopen tijd met het mooie weer regelmatig te vinden ☀️😄 En Anne Jan gaat ook nog regelmatig mee naar mijn optredens. Dus we verliezen elkaar niet uit het oog 😍 Ik concentreer me heerlijk op mijn werk en de leuke optredens die in de agenda staan! En geniet vooral van het leven

Volgens Story is de zangeres in Aalsmeer gebleven en hij woont haar ex-man inmiddels in Bergen. Een bron dichtbij het voormalige stel laat weten in het weekblad: “De scheiding zat er al een tijd aan te komen. Dit is geen overhaaste beslissing geweest. Wel hadden Bonnie en Anne-Jan het nieuws van hun scheiding nog even voor de buitenwereld verborgen willen houden.”


De zangeres en de uitvaartondernemer stapten eind 2004 in het huwelijksbootje. Hun trouwerij werd destijds live uitgezonden in Shownieuws. Hun huwelijk was, mede door de drankverslaving van Bonnie, stormachtig. Al meerdere keren liet de zangeres openlijk weten te willen scheiden, maar het kwam toch steeds weer goed tussen de twee.