Humor? Man Nicolette van Dam laat hondje uit: riempje door het autoraam en lopen maar…

0

Humor? Bas Smit, beter bekend als de man van Nicolette van Dam, kon het niet opbrengen om hondje Mickey uit te laten. Dus reed hij met zijn auto en mocht hond Mickey, riempje door het raam, er naast lopen. blijkbaar een gevalletje  van typisch Amsterdamse humor.

“Ben zo intens moe, maar heb de oplossing gevonden hoor”, schrijft Bas onder de video waarin hij Mickey uitlaat met zijn auto. Riempje door het raam en rennen maar! Bij een lantaarnpaal die in de weg stond, kon  Bas niet verder rijden. Een oplettende volger zag het ook gebeuren en zegt “Kan je die lantaarnpaal niet laten weghalen”.


Bas zit, zo meent hijzelf, vol hilarische ideeën. Zo test hij sinds kort aankopen die hij doet via Instagram en kocht hij afgelopen week een gigantische haai die volgens de video allemaal kunstjes kon. Hert bleek een plastic haai van maar 10 cm groot.

Bas Smit werd Bekende Nederlander dankzij zijn relatie met presentatrice Nicolette van Dam. Wat Bas voor de kost bleef een lange tijd onduidelijk. Bas zelf vond het wel hilarisch dat zoveel mensen zich dit afvroegen. In het programma Rooijakkers over de vloer gaf Bas antwoord op die prangende vraag. “We (hij en Nicolette, red) ondernemen heel veel samen. Van oorsprong ben ik begonnen als beurshandelaar. Daarna ben ik in het vastgoed gegaan, tot 2017. En daarna ben ik gaan investeren in jonge bedrijven en jonge talenten.”


“Wij hebben The Healthy Snackbox, we zijn zelf een snack aan het ontwikkelen, we hebben een bedrijf voor video wenskaarten, we hebben een vending machine bedrijf… We hebben in alle bedrijven professionals om ons heen die er heel veel verstand van hebben.”

 

View this post on Instagram

 

Ben zo intens moe, maar heb de oplossing gevonden hoor 😂😂😂

A post shared by Bas Smit (@bassmit) onShare.