HUMBERTO TAN weer close met ex: ‘We zijn partners in het leven’

0

Humberto Tan (57) is weer close met ex Ineke: ‘We zijn partners in het leven’.

Na de breuk met zijn partner Ineke Geenen, met wie hij dertig jaar samen was. hebben de twee nog steeds goed contact. “Ineke is nog altijd een fijne vriendin”, vertelt hij aan tijdschrift Vriendin. Volgens de talkshowhost maakte ‘de buitenwereld er een heel drama van’. “Maar dat is het niet, hoor. Ik ben er trots op dat we dit goed hebben gedaan”, zegt hij in het interview. ,,We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin. We zijn dan geen liefdespartners meer, maar nog wel partners in het leven, alleen al omdat we samen kinderen hebben.”


Begin dit jaar liet Tan op sociale media weten dat hij en Ineke al een tijdje uit elkaar waren, nadat ze ‘prachtige jaren hebben gehad’. ‘We gaan op harmonieuze wijze apart verder’, schreef hij. ‘Samen met de liefde voor onze kinderen.’

Tijdens hun relatie kregen ze Isa, Julia en Benjamin. Tan zegt tegen Vriendin dat hij zich ziet als de ‘adviseur van hun leven’. ,”Dingen die ik goed heb gedaan, die ik fout heb gedaan, ik kan ze allemaal bij hen neerleggen. Aan de andere kant: ik kan nog zoveel vertellen, ze willen toch hun eigen ervaringen opdoen. En zo hoort het ook. Het enige wat ik kan doen, is mijn advies aanbieden. Het is aan hen of ze er iets mee doen of niet. Zo staan Ineke en ik er beiden in. We trekken altijd één lijn.”


In 2019 kwam aan het licht dat Tan een affaire zou hebben gehad met presentatrice Dionne Stax. Humberto besloot te knokken voor zijn relatie en ging in relatietherapie. Dat heeft lange tijd gewerkt.

“Dat komt omdat we allebei wilden. Als maar een van de twee wil, heeft het geen zin’’, zei Tan daar destijds over. Hij en Ineke besloten toen nog bij elkaar te blijven. Waarom dat was? “Ik denk uiteindelijk hartenpijn’’, zei Tan. “Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd.’’