Huishoudster Nadège is nu pas echt woest: ‘Meilandjes hebben veel geld verdiend over mijn rug’ (en Martien kent geen loyaliteit)

0

Nadège is boos…

Maak nooit een huishoudster boos, want die kent al je geheimen. En dat weten de Meilandjes nu ook nu zij Nadège hebben weggestuurd van hun Franse kasteel. Nadège is woest en dat laat zij weten ook. Ze voelt zich misbruikt door de familie waarvan zij zegt dat die ‘veel geld over haar rug verdiend hebben’ en onwaarheden over haar de wereld in hebben geslingerd’.


Nadège voelt zich misbruikt door de familie Meiland zegt ze in het nieuwe nummer van Weekend. Ze denkt dat het de familie Meiland alleen ging om het succes van hun tv-serie, en niet om haar als mens. “Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld.’

Na haar ontslag kijkt ze nu ook met andere ogen naar haar deelname aan de familievakantie naar de Canarische Eilanden. ‘Ze doen alles om op tv te laten zien dat ze heel aardig zijn. Dit zijn mensen die bekend willen staan om hun vriendelijkheid, terwijl ze veel dingen uitsluitend doen voor ’t succes van de tv-serie. Als er geen opnames zijn, gedragen ze zich anders. Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc en nu mij.’


Over Caroline zegt Nadège dat de huisvriendin niet uit vrije wil het kasteel verliet. ’Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Martien kent geen loyaliteit, zegt Nadège beslist in Weekend..

Toen was geluk nog heel gewoon…(Beeld SBS)

In het blad zet Nadège ook het tv-beeld over haar recht dat zij behalve de Meilandjes niemand had en dat
zij een eenzame Franse vrouw zou zijn. ‘Het is niet waar. Ik heb veel vrienden en ken veel mensen in mijn woonplaats Limoges. Voordat ik de familie leerde kennen, leefde ik zonder hen en dat gaat gewoon door.’

ook de suggestie in de realityserie dat zij een oude vrijster is klopt volgens de huishoudster niet. ’Nee, ik heb een lange relatie gehad. alleen kregen we geen kinderen.’ Haar levensgezel is nu haar hond Eliot. ‘Ik denk dat het eerlijk was geweest als ze me daarvoor iets hadden betaald. hou echt van dieren’. zegt ze. ’Eliot is alles voor mij. Hij wordt al twaalf jaar.’

Ook meent zij dat de Meilandjes veel geld verdienen met hun realityserie en dat zij als vast karakter best had mogen meedelen.  ’Ik iets, maar ze hebben veel geld over mijn rug verdiend. Ik denk dat het eerlijk was geweest als ze me daar ook iets voor hadden betaald.’De omwonenden Fransen bij het kasteel van de familie zouden volgens de gepikeerde huishoudster ook al niet rouwig zijn om hun vertrek.  ’Ze zijn helemaal niet geliefd in de buurt Ze denken dat ze alles mogen omdat ze geld hebben. maar geld is niet alles. Ze hebben ook geen Franse vrienden.’

Share.