Huishoudster Nadège dreigt in boek vuile was Meilandjes op straat te gooien (Erica: ze doet maar…)

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Huishoudster Nadège dreigt in een boek de vuile was van de Meilandjes op straat te gooien! “Ik weet genoeg over de familie Meiland, maar daar hoor je me toch ook niet over? Geloof mij: een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen van Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn.”

De voormalig huishoudster van de Meilandjes, is nog steeds boos vanwege het boek dat oud-werkgever Martien Meiland over zichzelf heeft geschreven. “Het moet stoppen”, zegt ze tegen het Vlaamse tv-blad Primo. “Het lijkt wel alsof ze me kapot willen maken. Dat ik de media heb opgezocht is misschien verkeerd gevallen.”


Na de terugkeer van de Meilandjes naar Nederland heeft de huishoudster nog vier baantjes gehad, maar nu is zij weer werkloos. Aan de samenwerking met de Meilandjes kwam vorig jaar augustus een abrupt einde, omdat er door de coronacrisis geen werk meer voor haar was. “Op een gegeven moment zeiden we: ‘er is nu geen werk meer, dus we hebben alleen ander werk'”, vertelde Erica destijds. Ander werk wilde ze volgens de familie niet doen.

Na haar ontslag op het chateau van de familie Meiland is Nadège naar eigen zeggen door een diep dal gegaan: “Het ging even niet lekker met mij. Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef.”


Nadège kreeg ruzie met de familie Meiland toen duidelijk werd dat er geen werk meer voor haar was op het chateaudoor de coronacrisis. Maar volgens huishoudster Nadège speelde er meer zaken. ‘Ik was als familie voor ze, heb ik vaak gehoord. Ze zijn nu vertrokken, zonder een berichtje of wat dan ook.’

Ze was ook verbaasd dat ze te zien was op tv. ‘Nog voordat we onenigheid kregen en de coronacrisis uitbrak, hebben we opnamen gemaakt dat we aan het kijken zijn voor een nieuw appartement. Ze hebben geprofiteerd van mijn vriendelijkheid. Het was helemaal niet de bedoeling dat er een appartement werd gekocht. Dat was alleen voor de televisie. Ik wist ook helemaal niet dat dit nog gebruikt ging worden. Overigens heb ik nog nooit een euro ontvangen voor de opnamen. Ik had gewoon mijn salaris (rond de 1700 euro), dat was voor mijn werk in het chateau.’

Toen was geluk nog heel gewoon…(Beeld SBS)

Ook het door Martien Meiland in zijn boek opgetekende verhaal over haar relaties is verkeerd gevallen bij de huishoudster. Volgens Martien in zijn boek zou een affaire hebben gehad met “een getrouwde Turk.“. : “Die Nadège heeft natuurlijk ook een soort van seksdrang gehad. Dus die denkt; nou, dan neem ik die Turk af en toe in bed.

In weekblad Privé zei ze over die Meiland-onhulling. “Dat is iets van jáááren geleden. Waarom staat er in het boek dat ik een relatie heb gehad met een getrouwde Turkse man? Het is niet aan hem om dat naar buiten te brengen. Dat is mijn privéleven. Niemand hoeft zich ermee te bemoeien wat ik in mijn persoonlijke leven doe of heb gedaan. We hebben het over een verhaal dat twintig jaar geleden is gebeurd.”Nu overweegt Nadège terug te slaan in een boek met haar eigen verhaal. “Ik weet genoeg over de familie Meiland, maar daar hoor je me toch ook niet over? Geloof mij: een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen van Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn.”

De familie Meiland reageerde bij Shownieuws.  Erica: “Nadège wordt blijkbaar benaderd door Nederlandse en Belgische journalisten om haar verhaal te doen. Ze is daar vrij in, ook in het schrijven van een boek.”

 

 

Share.