Huwelijk uitgesteld, maar Manon Meijers trekt wel in Tilburgs ‘çrematorium’ van Guus Meeuwis

0

Guus Meeuwis liet een 103 jaar oud landhuis aan de Bredaseweg in Tilburg, dat hij twee jaar geleden voor 1.1 miljoen euro kocht, met de grond gelijk maken. De zanger zette er vervolgens een nieuwe, strakke en moderne villa neer. Dat was al omstreden, en nu het resultaat te zien is blijkt dat Tilburgers de nieuwbouw op zijn zachts gezegd niet waarderen. ‘Dit zou een misdrijf moeten zijn.’ Ook wordt het huis een ‘crematorium’ genoemd.

Claudia Emmen publiceerde gisteravond een tweet met foto’s van de strakke villa. Honderden Tilburgers spuwen daarop hun gal over het ‘crematorium’ aan de Bredaseweg, een straat waar juist nog enkele karakteristieke landhuizen staan. ‘Cultureel erfgoed wordt langzaam maar zeker vernietigd,’ valt op twitter te lezen. Het management van Guus Meeuwis laat weten niet de behoefte te voelen om te reageren op de ontstane commotie rond het huis.


Guus Meeuwis en Manon Meijers zouden afgelopen zomer in het huwelijksbootje treden, maar vanwege de coronacrisis zijn de trouwplannen met een jaar uitgesteld, maar in de aanloop naar het huwelijk is styliste Manon Meijers (42) al wel ingetrokken bij liefde Guus Meeuwis (48). Manon Meijers trok overigens pas bij Guus in nadat ze hem geleerd had niet alle irritaties van hun relatie op te kroppen.

Op haar Instagram deelt Manon een foto van Guus, met een verhuisdoos in zijn hand. ‘Als ik vanaf morgen met een zachte G praat, dan weten jullie hoe het komt. Heb het heerlijk gehad in Amsterdam, maar vanaf nu is thuis, met jou, in Tilburg!’ schrijft Manon bij de foto.


Manon Meijers lijkt pas bij partner Guus Meeuwis te zijn ingetrokken nadat ze hem geleerd had niet alle irritaties van hun relatie op te kroppen. “Wat we echt hebben moeten leren, is dingen uitpraten”, aldus Meijers. “Bij mij thuis hadden we vroeger aan tafel altijd toffe discussies en alles werd tot op de bodem uitgepraat. Dat wilde ik dus ook met Guus als er even iets niet helemaal lekker zat. Want hoezo zou je dat onder het tapijt vegen? Maar Guus maakte dan ontwijkende manoeuvres, liep soms letterlijk weg,” vertelt de styliste aan Nouveau.

Meeuwis bevestigt dat hij die trekjes dankzij Meijers heeft afgeleerd. “Vroeger hoopte ik dat het daardoor zou overwaaien, maar nu weet ik dat je zo’n gesprek gewoon moet aangaan”, vertelt de zanger, die sinds 2016 een relatie heeft met Meijers. “Dus knetteren we nu af en toe flink”, vervolgt Meijers. “Ik vind dat alleen maar gezond. Het doet ook niets af aan onze liefde.” Meeuwis: “Nee, want die is onvoorwaardelijk.”

Als het in de toekomst nog zou mogen knetteren dan gebeurt dat in de Tilburgse villa die Guus twee jaar geleden voor 1,1 miljoen euro kocht ne liet slopen om er, omstreden, nieuwbouw neer te zetten. Het huis is in ieder ook groot genoeg voor als de vier kinderen van Guus komen logeren.

Meeuwis heeft die vier kinderen uit een eerdere relatie met zijn ex-vrouw Valérie Gregoire.

Het huis voor de sloop door Guus.