Huilende ‘Scheetje’ Hans: ‘Ik hou van Karin, maar als ze niet terugkomt raakt ze alles kwijt’

0

Na een huwelijk van negen jaar zijn ‘de scheetjes’ Hans en Karin, uit elkaar. Het duo, bekend van ‘Ik Vertrek’ lijkt aan te sturen op een vechtscheiding. Hans beweert tat Karin na haar vakantie nooit is teruggekeerd naar Bonaire, terwijl hij in het ziekenhuis lag. Karin zegt: “Eigenlijk heeft hij mij gewoon weggestuurd Het ging nergens om. Hij kwam te laat thuis, ik gaf hem een grote bek en we hebben drie dagen niet met elkaar gesproken.”

Hans vertelt zijn kant van het verhaal aan het radiostation Paradise FM op Bonaire. Hij zegt dat hij op 4 juni in het ziekenhuis is beland en dat zijn vrouw naar het buitenland is vertrokken om op vakantie te gaan. “In maart hebben we die vakantie al geboekt en ze was niet van plan om die vakantie uit te stellen. Toen heeft ze me hier gewoon in de steek gelaten. Daar was ik niet zo blij mee.”


Het verhaal over de nieuwe liefde van Hans, dat Karin gisteren in RTL Boulevard vertelde, noemt hij onzin. “Echt waar niet. Ik hou van Karin”, vertelt Hans huilend. “Het is moeilijk.” De vrouw die hem nu helpt bij het runnen van de minigolfbaan is gewoon een vriendin die bovendien al getrouwd is, stelt hij.

Die minigolfbaan kan Hans namelijk niet in zijn eentje bestieren. Komt Karin niet terug, zo kondigt Hans strijdlustig aan, hoeft ze niet te rekenen op haar aandeel. “Dan raakt ze ook alles kwijt, natuurlijk.” Maar Hans hoopt dat het niet zo ver komt en scheetje Karin weer thuiskomt. “Ik vraag elke dag: ‘Kom naar huis’, maar ze komt niet.” Op zijn berichtjes reageert ze niet, laat hij weten.


Karin lijkt niet van plan naar Bonaire en Hans terug te keren. Ze heeft een advocaat ingeschakeld om zo snel mogelijk te kunnen scheiden.