Hugo de Jonge viert huwelijksdag met 22 jaar oude trouwfoto

0

Corona minister Hugo de Jonge (44) viert zijn huwelijksdag met 22 jaar oude trouwfoto. “Al 22 jaar getrouwd met de allerliefste”, schrijft hij bij de foto. Die allerliefste is Mireille de moeder van hun zoon Ismael en dochter Sarah.

Hugo de Jonge (44) was 15 oktober precies 22 jaar getrouwd met zijn vrouw Mireille. Op Instagram deelde hij een kiekje van de grote dag precies 22 jaar geleden. Hugo ontmoette Mireille op de middelbare school. “Toen zaten we samen in de vijfde klas van de havo. Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest, dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd,” vertelde hij ooit. Samen kregen ze zoon Ismael en dochter Sarah.


“Als ik te gast ben geweest bij een talkshow is het meest kritische appje daarna altijd van Mireille. Mireille is mijn politiek adviseur”, vertelde Hugo vorig jaar in Rooijakker over de Vloer. Zijn vrouw Mireille: “Het schattige is dat Hugo mij altijd als eerste zal bellen na een interview, hoe laat het ook is.”

Hugo woont samen met zijn vrouw en de kinderen in Rotterdam, de stad waar hij zeven jaar lang wethouder is geweest voordat hij minister werd. Nu is hi demissionair minister van de portefeuille Volksgezondheid, Welzijn & Sport. De Jonge is verantwoordelijke voor de (medische) aanpak van de corona-crisis, die begin 2020 uitbrak.