Hollandse Levy is het grote voorbeeld voor Ferry Doedens (die verdient 100.000+ op OnlyFans)

0

De 30.000 dollar per maand die Ferry Doedens zegt te verdienen met zijn pornofilmpjes op de Amerikaanse website OnlyFans steekt schril af tegen de meer dan 100.000 dollar die de Nederlander Levy van Wilgen maandelijks incasseert op het platform met zijn erotische waar. Voor Ferry is Levy dan ook het grote voorbeeld. Binnenkort gaan ze zelfs samen aan de slag.

Levy van Wilgen, ex model en personal trainer, heeft ruim 12.000 fans, die 12 dollar betalen voor zijn content op OnlyFans.com. “Ik heb inmiddels een vrij trouwe fanbase opgebouwd, het schommelt tussen de 10.000 en 15.000 fans. Soms doe ik aanbiedingen, de eerste maand voor 3 of 4 dollar. Dan is het aantal weer wat groter. Dat is ook marketing,” zegt hij tegen De Telegraaf.


Van Wilgen is sinds twee jaar actief op het platform. Zijn volgers, zo vertelt hij, bestaan voor 80 tot 85 procent uit mannen. “Ik ben open-minded en heb veel homoseksuele vrienden. Maar ik heb ook wel mijn eigen grenzen, waar ik niet overheen ga. Ik krijg heel veel verzoeken voor ontmoetingen, of van mensen die me willen betalen voor seks, daar ga ik allemaal niet op in. Ik voel ook geen druk om steeds explicietere content te maken. Dat is echt aan jezelf. Ik doe op OnlyFans ook niet veel voor fooien. Het enige wat ik wel eens doe, is iemand ’happy birthday’ wensen, of een berichtje inspreken voor iemand die ziek is.”

Als 24-jarige mag dan een ton bruto per maand van sparen lijkt het niet te komen. “Hoe meer je verdient, des te hoger worden ook je vaste lasten”, relativeert hij. „Ik rij een pittig dure auto, heb net een huis gekocht en ik heb flink geïnvesteerd in mijn eigen onderbroekenlijn. Dus ik geef ook veel uit. Maar natuurlijk is het bijzonder. En ik ben heel dankbaar dat ik ook mijn familie financieel kan helpen,” zegt op op de site van de krant.


Ferry Doedens heeft inmiddels dezelfde manager als Levy van Wilgen en staat een gezamenlijk erotisch optreden binnenkort op de agenda. ‘Had a realy nice meeting with @levyx . 😈🔥
Gonna make some nice content in the future with this guy 😏. Stay tuned!’, schrijft Doedens op zijn OnlyFans-site.