Hollandse Klaasje stapt uit bij K3! (Ze vindt het moeilijk om aansluiting te vinden in België)

0

Hollandse Klaasje stapt uit bij K3! Ze zal dit najaar de meidengroep verlaten. “Na vijf prachtige jaren heb ik besloten om afscheid te nemen van K3. Het is een enorme stap, maar voor mij een heldere en doordachte beslissing, waarin ik gesteund word door het team van Studio100 en alle mensen die dicht bij mij staan. Ik gun mijn plaatsje binnen K3 aan iemand anders en wil zelf op een andere manier invulling geven aan mijn leven”, aldus Klaasje.

Tijdens een persconferentie die haar afscheid aankondigde zei Klaasje ook: “Wat de toekomst brengt, dat weet niemand. Graag wil ik blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Ook zal muziek een rol blijven spelen in mijn leven, omdat mijn hart daar ligt. Via mijn sociale media zal ik jullie op de hoogte houden van wat ik ga doen. Ik kijk positief uit naar een toekomst waarin ik mijn eigen weg zal gaan, en waar K3 ook doorgaat met een nieuwe, frisse wind.”


“Ik ben jullie dankbaar voor het begrip en de wederzijdse vertrouwensband. Voor mij wordt dit een afscheid in dankbaarheid en een begin met frisse energie.”

In september 2018 vertelde Klaasje al dat  met zichzelf worstelde en het moeilijk vond om aansluiting te vinden in België. Haar uitspraken zorgden nogal voor de nodige ophef. Toen al werd er gespeculeerd over haar mogelijke vertrek bij K3.


“Wij steunen Klaasje helemaal in haar beslissing”, gaf Hanne aan. “Er is dankbaarheid voor de mooie tijd samen en we hebben ook zin in de toekomst. De toekomst is heel rooskleurig, zowel voor Klaasje als voor K3.”

Studio 100 is dan ook niet van plan om K3 op te doeken. “We hebben beslist om K3 verder te zetten”, vertelde Marthe op de persconferentie.  Er wordt nu gezocht naar een opvolgster voor Klaasje, of een opvolger. Het kan namelijk ook een jongen zijn.