Pagina titel ...
vrijdag, juni 5
Hillary Swank stopt met filmen, neemt haar zieke vader in huis en zet haar appartement in New York te huur

0
De ‘Boys Don’t Cry’en ‘Million Dollar Baby’-actrice Hillary Swank heeft haar zieke vader in huis genomen. Omdat ze verwacht dat ze het komende jaar in Los Angeles zal verblijven om haar vader te verzorgen zet ze haar appartement in New York in de verhuur.


De Amerikaanse actrice Hilary Swank (40) heeft het zo druk met de verzorging van haar zieke vader, dat ze geen filmrollen meer aanneemt. De tweevoudige Oscarwinnares heeft haar handen vol met de verzorging van haar zieke vader Stephen Swank. Stephen Swank herstelt van een longtransplantatie.

(Lees verder na de advertentie)

De ‘Million Dollar Baby ‘ en haar vader leefden tijden op bijna voet van oorlog, maar Swank wil het nu goed maken met haar verwekker. ‘Mijn vader woont bij mij in in Los Angeles en ik ben de enige persoon die instaat voor zijn dagelijkse verzorging. Ik heb filmrollen aangeboden gekregen, maar er voor bedankt.’

Omdat ze verwacht om die reden het komende jaar maar weinig in New York te zullen zijn heeft ze haar appartement in Manhattan te huur gezet voor $ 20.000 per maand. Het twee slaapkamer, twee badkamerappartement in West Village heeft een ongeëvenaard uitzicht op het Empire State Building, Freedom Tower en de rivier de Hudson.

Er zijn ramen van vloer tot plafond in het 140m2 tellende appartement. De master badkamer heeft een eigen spa.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0