Hillary Swank stopt met filmen, neemt haar zieke vader in huis en zet haar appartement in New York te huur

0
De ‘Boys Don’t Cry’en ‘Million Dollar Baby’-actrice Hillary Swank heeft haar zieke vader in huis genomen. Omdat ze verwacht dat ze het komende jaar in Los Angeles zal verblijven om haar vader te verzorgen zet ze haar appartement in New York in de verhuur.


De Amerikaanse actrice Hilary Swank (40) heeft het zo druk met de verzorging van haar zieke vader, dat ze geen filmrollen meer aanneemt. De tweevoudige Oscarwinnares heeft haar handen vol met de verzorging van haar zieke vader Stephen Swank. Stephen Swank herstelt van een longtransplantatie.

De ‘Million Dollar Baby ‘ en haar vader leefden tijden op bijna voet van oorlog, maar Swank wil het nu goed maken met haar verwekker. ‘Mijn vader woont bij mij in in Los Angeles en ik ben de enige persoon die instaat voor zijn dagelijkse verzorging. Ik heb filmrollen aangeboden gekregen, maar er voor bedankt.’


Omdat ze verwacht om die reden het komende jaar maar weinig in New York te zullen zijn heeft ze haar appartement in Manhattan te huur gezet voor $ 20.000 per maand. Het twee slaapkamer, twee badkamerappartement in West Village heeft een ongeëvenaard uitzicht op het Empire State Building, Freedom Tower en de rivier de Hudson.

Er zijn ramen van vloer tot plafond in het 140m2 tellende appartement. De master badkamer heeft een eigen spa.