Pagina titel ...
zaterdag, september 19
Hier trouwden Marc Anthony en Shannon! Jawoord in zijn villa in Dominicaanse republiek

0
De villa, met privéstrand, van Marc Anthony in de Dominicaanse Republiek waar hij zijn jawoord aan Shannon gaf.
Vanuit de villa kijk je uit over zee
Marc en Shannon gaven elkaar het jawoord op het stuk privéstrand dat hoort bij de villa
Casa de Campo in La Romana, waar het paar elkaar eeuwige trouw beloofde, is een resort op een 28 vierkante kilometer groot terrein met 1700 villa's die in prijs variëren van 500.000 tot 24 miljoen dollar
Oefenen voor de grote dag...
In de clip bij het afgelopen oktober uitgebracht nummer 'Flor Palida' trouwen Marc en Shannon al...
Vlak voor het huwelijk
Sinds afgelopen januari zijn Marc en Shannon, na een knipperlichtrelatie van drie jaar, een onafscheidelijk paar
Midden oktober stelde Marc Shannon, die nu zijn vrouw is, voor in de videoclip bij het nummer ‘Flor Palida'’
Zelfs op Instagram getuigen ze van hun liefde

Hier trouwden Marc Anthony en Shannon! Jawoord in zijn villa in Dominicaanse republiek!

Marc Anthony (46) en zijn vriendin Shannon de Lima (27) zijn getrouwd. Ze gaven elkaar het jawoord tijdens in een intieme ceremonie op het privéstrand bij Marcs’ schitterende villa die jaren geleden kocht in het exclusieve resort Casa de Campo in de Dominicaanse Republiek. Bij het huwelijk waren tal van vrienden van Marc en Shannon aanwezig.

Het huwelijk van Marc en Shannon, een binnenhuisarchitecte/model uit Venezuela, kwam niet als een complete verassing. Afgelopen september vertelde de Dominicaanse zanger Carlos Vives al dat zijn vriend en collega Marc Anthony en Shannon op 11 november in het huwelijk zouden treden. “Ja, ik ben uitgenodigd voor de bruiloft, ik zal er bij zijn. Hij is blij en als hij blij is, dan is iedereen blij en zijn we er voor hem.” Vrijwel direct ontkende de woordvoerder van Marc Anthony dat er getrouwd zou gaan worden, maar nu blijkt dat zanger Vives de waarheid sprak.

(Lees verder na de advertentie)

Marc en Shannon ontmoetten elkaar voor het eerst in 2012. Het was het begin van een knipperlichtrelatie, maar begin dit jaar kozen ze definitief voor elkaar. Midden oktober stelde Marc Shannon, die nu zijn vrouw is, voor in de videoclip van het nummer ‘Flor Palida’. De clip is een liefdesverhaal dat eindigt in een huwelijksceremonie en werd, deels, ook gefilmd op Casa de Campo, waar Marc en Shannon elkaar het jawoord gaven.

Voor Shannon is het haar eerste huwelijk. Het paar heeft nu zeven kinderen. Marc heeft alleen heeft er al zes, inclusief de tweeling die hij kreeg met Jennifer Lopez. Shannon heeft een zeven jaar oude zoon uit haar relatie met Manuel Coco Sosa.

Lees verder na advertentie

Casa de Campo in La Romana, waar het paar elkaar in Marcs villa eeuwige trouw beloofde, is een resort op een 28 vierkante kilometer groot terrein met 1700 privé villa’s die in prijs variëren van 500.000 tot 24 miljoen dollar. Het resort ligt aan de Dominicaanse zuidkust, op 50 minuten rijden van de hoofdstad Santo Domingo.

Casa de Campo heeft ook een moderne jachthaven met 400-ligplaatsen. Rondom de haven zijn meer dan 70 restaurants, winkels en bars.

ZIE OOK: Ex Jennifer Lopez, Marc Anthony, staat op punt van trouwen en zet zijn huis te koop

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0