Het zal toch niet waar zijn… Tot twee keer bedrogen Monique Westenberg steunt door burn-out gevelde André Hazes met hartje

0

Het nieuws dat  André Hazes is geveld door een ‘emotionele burn-out’ lijkt voor Monique Westenberg, de moeder van hun zoontje Dre, reden om de man die haar tot twee keer bedroog, een hart onder de riem te steken. Volgers van Monique Westenberg hopen maar dat het hartje dat Monique plaatste niet betekent dat ze zou overwegen Hazes weer in haar leven toe te laten.

Het lijkt erop dat Monique Westenberg haar ex-verloofde André Hazes een hart onder de riem steekt. Op haar Instagram Stories deelt Monique een zwart vlak met een hartje. Het lijkt erop dat ze hiermee duidelijk wil maken dat zij hoopt dat André er snel bovenop komt en dat zij nog altijd van hem houdt nu de zanger kampt met emotionele burn-out klachten.


André ging, zo zei zijn manager gisteren, de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad. “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

André en Monique waren sinds februari 2020 weer bij elkaar, nadat de zanger 99 dagen een relatie met Bridget Maasland had. André en Monique gelukkiger dan ooit. afgelopen december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen.


Maar afgelopen maart was het sprookje voorbij. “Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen,” schreef Monique op haar social media. Niet veel later bleek Hazes een nieuwe vlam te hebben gevonden in Sarah van Soelen.

Volgers van Monique Westenberg hopen maar dat het hartje dat Monique plaatste niet betekent dat ze zou overwegen Hazes weer in haar leven toe te laten. Ook haar moeder, Annemarie, zal dat geen goed idee vinden. Nadat Andre haar dochter afgelopen maart verliet haalde ze flink uit naar haar voormalige schoonzoon.

“Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou”, reageert ze.