Het liefdesleven van Isa Hoes na dood van Anthonie was niet alles….: Een homoseksueel, een getrouwde man en een stalker

0

Isa Hoes (53) vertelt openhartig over haar onstuimig liefdesleven na dood Antonie. En dat was niet alles met een homoseksuele man, een getrouwde man en een man die haar maar bleef lastigvallen.

Het zit Isa Hoes nog niet mee in de liefde. In de nieuwe ‘JAN’, het nummer waar Isa gasthoofdredactrice van is, vertelt ze over de mannen die zie in haar leven had na het overlijden van Antonie Kamerling. Ze was er na de zelfgekozen dood van haar Antonie van overtuigd dat ze niet lang alleen zou blijven, maar tien jaar verder is ze nog steeds single. “In de afgelopen jaren heb ik natuurlijk toch gedatet. Gewoon omdat het me overkwam”, vertelt ze in de nieuwe JAN.


De eerste man waarmee ze date viel niet op vrouwen maar was zo van slag van Isa dat hij toch twijfelde. Er werd wat gezoend en gerommeld, maar verder dan dat ging het niet. Hij kon ‘het’ namelijk niet.

Man nummer twee was een getrouwde man ‘die net aan het weggaan was bij zijn vrouw’. Althans, dat dacht Isa. “We hadden naast dat mijn brein weer eens flink gekieteld werd, geweldige app-seks en één waanzinnige vrijpartij die ik nooit zal vergeten. () “Ik gaf mezelf echt helemaal, genoot zo van mijn lichaam en voelde me achteraf enorm bevrijd.”


Maar de man ging na hun eenmalige avontuurtje terug naar zijn vrouw. Overigens een advies van Isa: “Een lange relatie gooi je toch niet zomaar weg. En voor ons was dit genoeg. Maar ik ben hem nog steeds dankbaar voor die fantastische ochtend.”

Man nummer bleek een probleemgeval. De man sprak Ida op straat aan, Isa twijfelde maar na lang wikken en wegen sprak ze toch met hem af. toen zij na een paar dates er een eind aan wilde maken bleek dat de bewuste man daar toch anders over dacht. “Het ging niet uit, althans, ik wilde dat wel maar hij gaf niet op.”

Daar bleef het niet bij, want de man werd boos en ging haar stalken. Uiteindelijk vertelde Isa hem dat hij hulp moest zoeken. “Want niet ík was het probleem, híj had er een, en niet zo’n kleintje ook!”

Isa Hoes is deze editie gasthoofdredacteur van JAN. In het nummer, vanaf donderdag te koop, wordt uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Antonie Kamerling. In Grote Interview praten Isa en haar kinderen Merlijn en Vlinder openhartig over hun leven, 10 jaar na de dood van hun Antonie. Ook Antonie Kamerlings vrienden Beau van Erven Dorens, Barry Atsma en John Loudon spreken voor het eerst openhartig over wat de suïcide van Antonie Kamerling met hén deed. In aangrijpende interviews vertellen zij over hun bijzondere band met de overleden acteur. Beau: ‘Ik kan nóg verbijsterd kijken naar de laatste sms die ik – zo bleek later – had gestuurd rond de tijd dat hij er een einde aan maakte: “Ik mis je.”‘

bron: rtlboulevard/jan magazine