Het is officieel: André Hazes en Monique gaan trouwen!

0

André Hazes en Monique gaan trouwen! Het is officieel: André Hazes is op één knie gegaan en heeft zijn Monique ten huwelijk gevraagd! Het dolverliefde stel laat op social media weten verloofd te zijn. ‘Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!’, schrijft  André bij het bericht met het heuglijke nieuws.

Afgelopen februari maakten André en Bridget Maasland bekend uit elkaar te gaan. Het tweetal was drie maanden met elkaar, maar het liefdesgeluk mocht niet baten. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun relatie. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.” Het werd De Breuk van het jaar genoemd. André verraste vervolgens vriend en vijand door bij zijn ex Monique terug te keren.


In februari 2020 waren Andre Hazes, zijn toenmalige vriendin Bridget Maasland, Monique Westenberg en zoontje André allemaal op Curaçao te vinden. Monique vertelde in LINDA. over het moment dat ze elkaar weer tegenkwamen. “We hadden afgesproken op het strand, zodat André onze zoon Dré kon ophalen”, zei ze over de vakantie in februari. “Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bam, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over.”

Ze zei dat het hetzelfde gevoel was als de eerste keer dat ze lang met André belde. “Wij liggen zo een tijdje te kletsen en ineens, bam, voel ik een schok. En precies op dat moment zegt hij: ‘Voelde je dat?’ Bleek hij dus exact hetzelfde te hebben gevoeld aan de andere kant van de lijn.”


“Wij hebben gewoon zo’n sterke aantrekkingskracht dat het letterlijk knettert”, zei ze in het tijdschrift. “En op het strand gebeurde dat dus weer. Echt waar, tijdens de omhelzing wist ik genoeg. Die was anders dan al die keren dat hij thuis was geweest om André jr. op te halen.”

Afgelopen oktober schreef  André een ode aan de moeder van zijn zoon bij een foto op Instagram. “Wat zou ik blij zijn als je zegt: ik blijf voorgoed bij jou. Ik wil alles met je delen. Met je lachen als mijn vrouw. Kijk niet naar achter, maar vooruit. Ik wil van jou nu een besluit, want ik droom”, begint Hazes. “Je maakt me zo gelukkig, als je ligt in bed naast mij. Ik kan je niet vertellen wat ik voel maar het maakt me blij. Al wat ik vraag is blijf hier bij mij. En hou me vast en voel je vrij want ik droom.”

Daar hield André het niet bij. “We zijn nu samen, voor altijd samen”, vervolgt hij. “Met je handen door mijn haar. Wist ik jouw gevoelens maar, maar we zijn samen. We zijn nu samen, voor altijd samen. Zeg me dat je mij vertrouwt. Zeg me dat je van me houdt. Ach, we zijn samen.”

Hij deed André rond die tijd ook al een boekje open over een aanzoek en zei hij zeker te weten dat Monique ‘ja’ zou zeggen. Ook liet hij weten er helemaal klaar voor te zijn. “Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij”, zei de zanger tegen Privé. Hij liet zelfs vallen de ring al ‘deels’ in huis te hebben. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.” Vlak daarna gingen de twee door moeilijke tijden in hun relatie.

Het tweetal leerde elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.