“Het is gelukt: André Hazes is weer terug in het leven van Monique’.

0

Een maand geleden brak André Hazes (27) na zijn verblijf van een maand in Spanje met vriendin Sarah Van Soelen (25) en het door niemand verwachtte lijkt nu toch te zijn gebeurd. De zanger is weer samen zijn ex Monique Westenberg (43), waarmee hij ook een zoontje Dré heeft. “André heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt”, klinkt het.

het is vlogster Yvonne Coldeweijer, zij was de eerste die meldde dat Sarah van Soelen zich liet opnemen in een kliniek en dat het model en Hazes met elkaar gebroken hadden, die nu zeker weet dat André opnieuw samen is met Monique. “Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique. Ik weet zeker dat het waar is”, vertelt Yvonne in haar nieuwste video op haar YouTube-kanaal ‘Life of Yvonne’. “André heeft natuurlijk heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen.”


“Hij heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terug wil. Hij is op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer en bloeit weer helemaal op.” vervolgens doet Coldeweijer nog een bijzondere onthulling: de zanger zou helemaal niet meer willen zingen en optreden omdat hij zijn normale leven terug wil. Dat zou erg bijzonder zijn, gezien de drang naar aandacht en publiciteit van Hazes, maar dat terzijde.

Afgelopen donderdag postte Monique Westenberg (43) een quote op Instagram die er ook op zou kunnen duiden dat zij voor de tweede keer met haar hart over haar hart gegaan is en Andre weer tot haar leven heeft toegelaten. Dat deed ze ook na zijn affaire van 99 dagen met Bridget Maasland. Monique op Instagram: ‘Het is makkelijk om te oordelen. Het is veel moeilijker om begrip te hebben’, zo deelde ze met haar volgers op Instagram. Een cryptisch begin van de donderdag.


In haar story schrijft ze ook: ‘Begrip vereist medeleven, geduld en bereidheid om te geloven dat mensen met een goed hart soms een slechte methode kiezen. Ze sluit het bericht af met de woorden: ‘Door te oordelen, drijven we verder uiteen. Door begrip groeien we.’

Op de Instagram Stories van Monique was dinsdag te zien dat ze samen met Dre en zijn vader Andre sinterklaasliedjes zong voor de open haard. Vader en zoon zingen ze uit volle borst mee. Ook op de verjaardag van Dré zagen we de zanger passeren op het Instagramaccount van Monique. Ze postte toen een foto van hun zoontje Dré en schreef daarbij: “Het mooiste cadeau”, verwijzend naar de aanwezigheid van André.